Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék házas ember lenni, de már jegyesek vagyunk?
24 éves vagyok 3 éve vagyok együtt a barátommal. Ő 29 éves. Szeretem őt,szerelmes vagyok belé. De nem szeretnék {soha} esküvőt,nem akarok házas ember lenni. Ezzel nem kis kapukat nyitva hagyni. Egyszerűen csak nem az én világom! Nem szeretném felvenni a férjem nevét,nem akarok gyűrűt hordani és papírozni stb. Aztán 10-15 év múlva elválni. Ezt tudta a barátom mindig is. Nagyon jól fogadta,mármint emiatt nem volt akadály előttünk és együtt maradtunk. Viszont a párom tavaly november elején már eljegyzett. Nagyon boldognak érzem magam és örülök ennek. Könnyekig hatódtam és valahol váratlanul is ért a dolog. Nem volt kérdés,hogy igent mondok! Imádom őt. Viszont most kicsit rossz érzésem van ezzel kapcsolatosan,mert lehet meggondolatlan voltam és én tényleg nem akartam házasodni. Nem csak azért,mert fiatal vagyok. De tényleg nem nekem való a házasság! Néha visszatáncolnék,de amikor ránézek a páromra vagy a gyűrűmmel játszok az ujjamon akkor meg nagyon boldog vagyok és kicsattanok az örömtől,nagyon szeretem őt!
Szerintetek mi lehet velem a baj? Már nem tudom mit akarok igazából. Mindenképp együtt maradunk,sosem szeretném elveszíteni a kedvesemet. De házasság? Egyre többet agyalok ezen. A nyáron lenne az esküvőnk! Várom is,izgatott vagyok,meg rémült is.
Tudod, mi változik a házassággal? Egy jó kapcsolatban egész pontosan SEMMI, érzelmi szempontból legalábbis. Jogilag könnyebb ügyeket intézni.
Én se akartam soha házasságot, de a férjemnek fontos volt, ezért nem is volt számomra kérdés, hogy aláírjam-e azt a papírt vagy sem. Ha viszont nem akarod felvenni a nevét, akkor ebből ne engedj, a kompromisszum nem arról szól, hogy minden úgy lesz, ahogy ezt ő elképzelte, a saját életedbe neked is van ám beleszólásod. A rokonok meg mindenféle egyéb random emberek duruzsolását pedig szépen le kell szarni - a te életed, nem az övéjük.
Nem akarsz válást...
Szakítást akarsz? Nem? Akkor minek vagy párkapcsolatban?
Ez már milyen logika, hogy minek házasodni, ha úgyis elválunk.......
A többi meg (név, gyűrű, stb) teljesen csak a ti ízléseteken múlik, egyik se kötelező.
Kár volt mondanom a válást. Nem ez a fő oka amiért nem akartam soha sem házasodni.
Hiszen a szakítás is azzal jár,hogy elválnak útjaink.
Gyerekem nem lehet. Meddő vagyok.
Remélhetőleg tudja a párod, hogy meddő vagy, mert elmondtad neki még az elején. Jól mondom ? Ha nem így van, akkor viszont felkészülhetsz, hogy ebből semmi jó nem lesz.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!