Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért köt bele mindenbe a férjem?
A műfenyő tényleg sz.r.
Egyébként kapható már olyan cserepes fenyő, amit karácsony után ha visszavisztek, visszaültetik.
Ha meg azt érzedy ok nélkül köt mindenbe bele, akkor kérdezz rá őszintén.
Megmondom, mi a baj. Betelt nála a pohár.
Tudod, te nem veszed észre, mert nő és férfi merőben más gondolkodást képvisel. A férfi a logika, az előrelátás, míg a nő inkább a megérzései mentén él és ítél. A férfi számára nagyon sokszor idegesítő, és érthetetlen, amikor a nő még a legegyszerűbb lépésnek a következményeit sem képes előre látni.
Ugyanilyen feszültségkeltő, hogy a nők szereik felcserélni az okot az okozattal. Ha egy nő elutazik egy helyre és ott véletlenül megismerkedik Bélával, akkor hajlamos azt gondolni, hogy azért kellett odamennie, hogy megismerkedhessenek. Egy férfi számára meg nyilvánvaló, hogy azért ismerkedhettek meg, mert a nő odautazott, és találkoztak. Stb.
Amíg dúl a szerelem, a férfi nem tartja égbekiáltó baromságnak ezeket a dolgokat, és ráhagy mindent a nőre. De amikor elfogy a türelme, és talán még egyéb dolgok is borzolják a kedélyeket, a saját gondolatait is szeretné már érvényre juttatni.
Egyébként ha odafigyelsz, rájössz, hogy nem MINDENBEN mond neked ellent, sok sok dologban.
A 7-es nem ismeri a felnőtt párkapcsolatot.
Kérdező: Szerintem is vele kell beszélned erről. Nekem ha a párom minden ok nélkül (eddig egyszer fordult elő), elkezdett piszkálni, "férfi hisztizni", egyből leálltam, és komolyan a szemében néztem és megkérdeztem mi a baj? Azonnal észre vette magát. Nem piszkált, megbeszéltük később. Szerintem is valami frusztrálja, más nem lehet. Akkor vagy igazán jó társa a párodnak ha ezt feltudod ismerni, és (mint a gyereknél) hisztire nem hisztivel reagálsz, hanem türlemes vagy vele, esetleg adott pillanatban ráhagyod hogy lenyugodjon, és beszélgetsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!