Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvezettem neki a terveimet, és értelmes válasz helyett mindenbe belekötött és kigúnyolt. Van értelme így tovább, vagy csak fél?
Több vizsontagságon mentünk keresztül az elmúlt évben a párommal, de mostanra úgy néz ki, hogy elég jól egyenesbe jöttünk. Így megfogalmazódtak a fejemben a további tervek, és gondoltam megosztom vele, hogy mit szól hozzá.
Először is, már 4 éve megkérte a kezem, de semmi további nem történt. Gondoltam akkor jövő novermberig van még idő leszervezi egyet, meg spórolni is van idő addig még. Erre amikor meghallotta, kiborult, hogy miért pont novemberben, mert utálja a novembert (pedig novemberben is jöttünk össze..), mert hideg van. Ígyis-úgyis beltérit terveztünk volna, úgyhogy nem értem, hogy miért számít, én nagyon szeretem a novembert.
Aztán mondtam neki, hogy az esküvő utáni évben pedig már simán jöhetne baba is, mert jövőre van beigérve nekem is a határozatlan idejű szerződés munkahelyen, meg itt németországban(itt élünk) ha házasok vagyunk, sokkal kevesebb macera a papirmunka része, hogy a párom a nevére vehesse a picit.
Azt tudta korábban is, nagyon szeretnék már gyereket, de csak stabil anyagi háttér mellett. Most úgy néz ki menni fog a stabil háttér, mégis gúnyosan beszélt arról, hogy "ja persze te már gyereket akarsz meg ilyenek..."
Ez nagyon rosszul esik.
A harmadik dolog amit jövőre teveztem, hogy életünkben először elmehetnénk végre közösen nyaralni is, atengerparta, kempingezni 2-3 napra.
Így az összes dolog hallatán nagyon ellenséges lett, és gyúnyolódott rajtam, hogy miért akarok ilyeneket. Amikor pl az esküvőt ő hozta fel néhány hónapja, hogy nem lenne rossz már.
Most akkor mi van? Fél valamitől, vagy nem fog vátozni és semmi értelme nincs ennek az egésznek így tovább?
6 éve vagyunk együtt..
L23, ő F25
Nagyon nem vagytok egy hullámhosszon.
Mikor még megkérte a kezed talán szerelmes volt, ez egybevág azzal, hogy pont 2 év után volt, kb. addig szokott tartani. Tapasztalat híján, hiszen nagyon fiatalon maradtatok együtt, nem tudott mit kezdeni azzal, hogy már nem szerelmes. Egy kísérlet lehetett részéről a lánykérés, nem pedig családalapítási szándék.
"de mostanra úgy néz ki, hogy elég jól egyenesbe jöttünk." - nem így látom, illetve annyiban igen, hogy itt az ideje véget vetni ennek.
Eddig 6 éved veszett el, ezután évente +1, de se esküvő, se gyerek, se semmi nem lesz ebből.
Milyen hülye kifogás már a november utálata - téged kéne szeretnie, nem az esküvő időpontját.
Nekünk egész jól ment decemberben, a lányomnak meg most, két hete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!