Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú hogyan dolgozza fel a szakítást?
Választhatsz: 1. híd, 2. kötél, 3. tűz, 4. golyó, 5. drog, 6. prosti, 7. autó->fa, 8. vasútisin, 9. pia stb.stb...
A lényeg, hogy legyél kreatív!
program szakitas_utan;
procedure bebaszas;
(* ismertnek feltetelezve *)
var status: boolean
begin
repeat
bebaszas;
until status = ok;
end.
Minden ember más!!
Érzelmektől is függ!!!
Én pl a külvilágnak nem azt mutatom mint amit érzek.
Nőzés Piálás. De belül ugyan úgy vérzik a szívem...
3év után 2csaj megdöntése és folyamatos piálás ,d e még mindig nem tok magammal mit kezdeni ...
Hát adja a kemény legényt, hogy ő túl van rajta, és szerinte van még sok csaj a világon. ááá istenem még ha a kérdés az lenne, hogy egy lány hogyan dolgozza fel........
van olyan, hogy az ember úgy érzi ő az igazi aztán egy véletlen időpontban valahol beállít egy másik lány s a fiú lehet úgy érzi majd, hogy az a lány egy fokkal jobb(vagy akár sokkal) s akkor már nem is érdekli a szakítás. szerintem olyan nincs, hogy az egyetlen mert minden jó talajdonság nincs meg egyetlen egy lányban.
Vicces, mert én feldolgoztam már, de jelenleg csak a magány bánt. Haverok, barátok vannak, de ez nem oldja ezt a fajta magányt. Nem is maga a lány hiányzik, hanem a jó tulajdonságai és az apró titkaink, rituáléink stb. Szerintem mindenki érti, miről beszélek.
Nem a másik hiányát kell feldolgozni, hanem a kiábrándulást a másik nemben. És erőnek erejével hinni kell, hogy nem mind ilyen... Elég nehéz, sőt néha lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!