Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy fiú hogyan dolgozza fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú hogyan dolgozza fel a szakítást?

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 10:53
1 2
 11/18 anonim válasza:

Választhatsz: 1. híd, 2. kötél, 3. tűz, 4. golyó, 5. drog, 6. prosti, 7. autó->fa, 8. vasútisin, 9. pia stb.stb...

A lényeg, hogy legyél kreatív!

2010. jún. 12. 09:22
 12/18 anonim ***** válasza:

program szakitas_utan;

procedure bebaszas;

(* ismertnek feltetelezve *)

var status: boolean

begin

repeat

bebaszas;

until status = ok;

end.

2010. jún. 12. 10:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Utolsó... hát ez nagyon nagy :D
2010. jún. 12. 11:34
 14/18 anonim ***** válasza:

Minden ember más!!

Érzelmektől is függ!!!

Én pl a külvilágnak nem azt mutatom mint amit érzek.

Nőzés Piálás. De belül ugyan úgy vérzik a szívem...

3év után 2csaj megdöntése és folyamatos piálás ,d e még mindig nem tok magammal mit kezdeni ...

2010. jún. 12. 15:53
 15/18 anonim ***** válasza:
kiveri
2010. jún. 13. 09:36
 16/18 anonim válasza:
hát ez gondolom attol is függ hogy a fiu mennyire igazán szerette a csajt és hogy hogy szakit vele a lány. például az egyik haverom két évig járt egy csajjal és az ugy szakított vele egyik pillanatról a másikra hogy még azt is megmondta neki hogy egy harminc évvel idősebb paliért hagyja el. a srác annyira szerette a csajt hogy még három év elteltével is szomorkodik miatta és azota nem volt egyetlen egy barátnője sem. szóval ez egy kicsit összetettebb kérdés mert végülis egyszerre sok tényező eggyüttesétől függ. tehát attol függ mennyire szeretett és hogy milyen körülmények között szakítottál vele. kopasz
2010. jún. 13. 11:19
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát adja a kemény legényt, hogy ő túl van rajta, és szerinte van még sok csaj a világon. ááá istenem még ha a kérdés az lenne, hogy egy lány hogyan dolgozza fel........

van olyan, hogy az ember úgy érzi ő az igazi aztán egy véletlen időpontban valahol beállít egy másik lány s a fiú lehet úgy érzi majd, hogy az a lány egy fokkal jobb(vagy akár sokkal) s akkor már nem is érdekli a szakítás. szerintem olyan nincs, hogy az egyetlen mert minden jó talajdonság nincs meg egyetlen egy lányban.

2010. jún. 16. 13:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Vicces, mert én feldolgoztam már, de jelenleg csak a magány bánt. Haverok, barátok vannak, de ez nem oldja ezt a fajta magányt. Nem is maga a lány hiányzik, hanem a jó tulajdonságai és az apró titkaink, rituáléink stb. Szerintem mindenki érti, miről beszélek.

Nem a másik hiányát kell feldolgozni, hanem a kiábrándulást a másik nemben. És erőnek erejével hinni kell, hogy nem mind ilyen... Elég nehéz, sőt néha lehetetlen.

2010. jún. 16. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!