Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek a volt páromtól, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitseg123123 kérdése:

Félek a volt páromtól, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy ideje már nagyon rossz a kapcsolatunk, de egyszerűen nem tudok kilépni belőle. Nem élünk együtt, de sokat van nálam. Ha szóba jön az,  hogy fejezzük be, azonnal kiborul. Szinte már az összes ismerősömet elüldözte. Volt, hogy a kislányom előtt a fejemmel verte be a szoba ajtó üvegét majd az üveggel végig vágta az oldalam. Ha valami olyat mondok ami neki nem felel meg, kikel magából, össze ver. Ha ideges az autópályán száguldozik velünk, vagy azt mondja, hogy bele megy valamibe. Folyton fenyeget. Mikor be akartam fejezni akkor eljött, nem engedtem be, így kint a vaslapáttal kezdte el szétverni a gázcsövet  a házon, hogy felrepít mindenkit. Egyszer a szülei elött támadt rám, ők kihívták a rendőrt, akkor elmondtam, hogy nem történt semmi. A múlthéten valamelyik szomszéd kiküldte a zajokra a rendőrséget, de őket is haza küldtem. Nagyon tartok attól, hogyha feljelentem hiába kapok távoltartásit, ahogy kiengedik azonnal tesz valamit. Nem fogja a papír meghatni. Megmondta, hogy nincs veszteni valója, ha az övé nem lehetek ne legyek másé sem. A lányom előtt fogott rám kést, vagy ver meg, úgy, hogy a pici a kezemben van. Volt, hogy óvodába sem tudtam vinni, mert féltem, hogy megkérdezik mitől nézek ki így. Eddig azt hittem rendezem és ha jól viselkedek nem lesz ilyen. De mostmár egyre kissebb dolgokon is feldühödik és kezdek kétségbe esni. Nem tudom hogy szálljak ki ebből. Nem tudom mi lenne a megoldás. Valaki?

2018. jan. 12. 21:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy nagyon nehéz, de mindenképpen tűnj el onnan. Eddig a félelem miatt elüldözted a segítséget, de ragadd meg, hívj fel segítőket, bármilyen megbízhatóbb ismerőst és amint lehet menj el, mert ez az ember őrült. Én hasonlóban nőttem fel, és nem tudom mi lett volna, ha anyám nem áll ki magáért. Kitartást.
2018. jan. 12. 21:37
 12/19 anonim ***** válasza:
94%
El lehet menni anyaotthonba a gyerekkel titok tartast kerhetsz az ott letedrol
2018. jan. 12. 21:40
 13/19 anonim ***** válasza:
64%
A video meg hangfelvétellel nem foglalkozik a rendörség..a rendörség akkor megy kinha màr vér folyik..egyszer hivtam ki őket mikor a most màr exem leàramtalanitott és azt mondta a két gyerek elött hogy most végem lesz..kb.egy ora mulva kiértek a rendörök mondvàn màs körzetbe voltak :) ennyi erővel ki is nyirhatott volna addig.. sok sok rémàlom.. tudod hogy szabadultam meg??hogy szerelmes lett egy csajba..küldj rà vmi csajt ha kell fizess neki passz.. :(
2018. jan. 12. 22:13
 14/19 anonim ***** válasza:
77%
Ha nincs látlelet, akkor engedd el ezt a témát, meg ne várd a következő verèst. Úgyse lenne komolyabb következménye, sajnos a rendőrség, bíróság... meg úgy egèszében a magyar jog nagyon félvárról kezeli a családon belüli erőszakot. Arról nem beszélve, ha feljelented a bíróságon talàlkoznotok kell. Kérj külső (nane) segítséget és kezdj új életet valahol messze.
2018. jan. 12. 22:23
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen férget hideg vérrel agyonlőném. Nem érdekel az a szentimentális szöveg,hogy akkor én is olyan leszek,mint ő! Nem! Én alapból egy békés ember vagyok,de azt rühellem,ha valaki egy tőle gyengébbet bántalmaz.
2018. jan. 12. 22:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

A rendőrség valóban nem tehet túl sok dolgot családi ügyekben mivel minden embernek megvannak a maga jogai, a rendőrség pedig nem bíróság, hogy valakit bejelentésre bevigyenek és lecsukjanak, könnyen vissza lehetne élni a dologgal pl. ha valaki saját magában tenne kárt és kihívná a rendőrséget, hogy azt a másik csinálta.

Egy családjogi bíróság viszont szerintem elég komolyan kezelné az ügyet, pláne a kiskorú veszélyeztetését illetően. Ha megfenyegge halálosan és bizonyítéka van arról, hogy a lány szeme előtt történnek a dolgok akkor azt nem vennék félválról. Ehhez viszont bíróság kell, egy rendőr önmagában tehetetlen ilyen ügyben, kötik a szabályok és az elkövetőre vonatkozó jogok plusz az ártatlanság vélelme.

Tehát vagy bíróság és távoltartási végzés vagy összecsomagolás és elmenetel.

Vagy van még egy másik lehetőség, de az nem éppen törvényes.

2018. jan. 12. 22:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Jaguar, tudod milyen hosszadalmas egy ilyen eljárás? És 90%, hogy szabadlábon védekezhet. Ha úgy érzi nincs vesztenivalója, ki tudja mire képes :( Én tuti menekülnék /vagy ha Amerikában élnék, megtanulnám a krav maga-t, mint J Lo a Most már elég c. filmben, aztán...;)/
2018. jan. 12. 22:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen, tudom. Épp ezért mondtam, hogy bíróság ÉS távoltársi végzés vagy futás.

Szabadlábon védekezik, ezért lenne ellene a távoltartási végzés, hiszen, ha nem érik tetten akkor be sem viheti egy rendőr előzetes letartóztatásba.

Ez van, ilyen a jogrendszer. A másik lehetőség a segélyszervezet, a harmadik pedig egy hosszadalmasabb kórházi kezelés intézése (amire írtam ugye, hogy nem egészen törvényes).

2018. jan. 12. 23:04
 19/19 anonim ***** válasza:

Nane-n kívül még Anyaotthonokat próbálj meg telefonon hívni, hogy sürgősen kéne neked hely a kislányoddal. Sokszor tele vannak, de én biztos, hogy inkább megpróbálnám, mint tétlenül üljek a terrorban.

Ha magadért nem is tennéd meg, de tedd meg a kislányodért!

2018. jan. 12. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!