Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a páromtól. Szerintetek?
"Találkozott már valaki hasonló beállítottságú emberrel? szivem mélyén lépnék, és úgy érzem szabadulni kéne tőle."
Igen, nagyon sok ilyen gyava not ismerek.
Nekem a mostohaapám volt ilyen.
Először a kutyákon élte ki magát, kitalált okkal partvissal verte őket (én meg közéjük ugrottam), így én is kaptam.
Majd jöttek a gyerekek (mi)... Majd az anyám.
A szoba nem lehetett zárva, mert betörte dühöngve.
Ez onnan indult, amit te meséltél.
Nők és a logika 2352352356. rész.
Mit vársz el? Szerintünk mi? Egy idegronccsal élsz együtt, csoda, hogy még nem ütött meg, te meg már kezdesz félni, de nem tudod mit tegyél = nem akarsz tenni semmit.
Úgy döntöttél, hogy vele leszel együtt, annak ellenére, hogy iszákos volt, meg sokszor agresszív. Most azt várod el, hogy mondjuk azt, hogy majd megjavul, és tarts ki? Vagy azt, hogy hagyd el?
Nem ismeretlen már szerintem senkinek az, amikor egy nőt akár meg is vernek, de a nő marad a férfival. Úgy döntöttél, hogy vele maradtál, hát akkor viseld el ezeket a dolgokat.
Szép emlékeket őrizgetsz magadban a "párodról".
Szarakodj csak, totojázz, szülj 3 gyereket és végleg bezárul az életed. Magadtól ezt nem látod át?
Igen úgyis két választásod van.
1. Hagyod hogy ez menjen tovább és előbb-utóbb megüt.
2. Vagy beszélsz vele és vagy változtat a dolgon vagy elhagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!