Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért "félek" a mostani páromtól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "félek" a mostani páromtól?

Figyelt kérdés
Nem merem megcsókolni..félek vele beszélni telefonon is, nem merem levenni a ruháimat sem elötte. Az elözö párommal ..mindent meg mertem tenni könnyedén.
2017. szept. 6. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem félsz,inkább gátlásaid vannak.Valamiért nincs meg az ösztönös bizalom és a közös hullámhossz.
2017. szept. 6. 20:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Milyen az új párod, egy félisten? Mert különben nehezen érthető a dolog, pláne, hogy nem az első kapcsolatod.
2017. szept. 6. 20:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, nekem a párkapcsolat attól igazi, hogy legyőzöm a gátlásaim,

a párom előtt.

2017. szept. 6. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen problémáim vannak. Néhány férfinál nincsenek gátlásaim, néhánynál vannak.

Nekem kisebbségi komplexusaim vannak azok mellett, akiknél "félek". Mostanában már tudatosan keresem magam mellé azokat, akik mellett nem. Ez utóbbiak számomra teljes értékű partnerek, ugyanúgy magabiztosak az életben, de nem érzem magam feszélyezve mellettük, és ez elképesztően felszabadító érzés (és sajnos ritka is).

2017. szept. 7. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!