Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kizárt lenne-e egy komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizárt lenne-e egy komoly párkapcsolat, ha korábban a nő lényegesen több férfival feküdt le, mint ahány nővel a férfi?

Figyelt kérdés
Mivel erről őszintén elbeszélgettek: a konkrét esetben a férfi előtte 2 nővel feküdt le, a nőnek (aki 35 éves) az életében viszont 9 férfi volt, köztük van a volt férje. Férfiként te el tudnád ezt fogadni? Különösen hosszú távra tervezett, komoly kapcsolat esetén?

2018. jan. 12. 10:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%
Mi ezzel a gond? 35 évesen a 9 nem olyan sok, hogy fenn kelljen rajta akadni. Amúgy sem értem, hogy minek kell erről beszélni, és egymást múltját leltározgatni. Az mindenkinek a magánügye mi volt a kapcsolatuk előtt.
2018. jan. 12. 11:06
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem. De nem is kérdezek rá a nőnél. Volt amennyi volt, nem lesz több vagy kevesebb ha megtudom. És csak az számít, hogy velem van-e, szeret-e engem. Én sem tudnám pontosan megmondani hány nővel voltam eddig. Nem számoltam. Barátnőket tudom, de ennyi.

Egyébként pedig mint tudjuk a nők letagadnak a számból és ha mondanak valamit, akkor tuti kevesebbet, hogy ne gondolják őket ribinek, a pasik pedig túloznak, hogy nagyobb macsónak látszanak... :)

Szóval felesleges.

2018. jan. 12. 11:08
 13/22 anonim ***** válasza:
65%
Mi a ferjemmel csak egymassal voltunk, de ez meg szerintem is egy athidalhato problema. 39 evesen 9 azet nem olyan sok a mai vilagban. Ertheto ha zavarja, de ez idovel meg elfogadhato dolog.
2018. jan. 12. 11:16
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Maga a szám soha nem zavart. Akiről viszont kiderül az egyéjszakás, szexkapcsolat, azt elhajtom. Azoknál, nem tudom elképzelni, hogy tényleg tud szeretni.
2018. jan. 12. 11:37
 15/22 anonim ***** válasza:
A férfi hány éves? Egyáltalán ez hogy jött fel?
2018. jan. 12. 12:09
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Igen is számít hogy hány pasival volt. De fontosabb a kapcsolatok célja és minősége.

35 évesen 9 pasi nem sok ha komoly kapcsolatban indult, 9 szexkapcsolat vagy szeretői státusz viszont rengeteg.

Akkor is számít ha 35 évesen 50 pasi dugta meg. Ezek mind tükrözik a személyiséget valamint azt hogy mire számíthatsz.

2018. jan. 12. 12:11
 17/22 anonim ***** válasza:
Minek rágódni a múlton? Ezeket nem kell megtárgyalni mindenáron a jelenlegivel, mert utána csak negatív nyomás helyeződik rá, amivel amúgy sem tud mit kezdeni. Ez épp olyan, mint amikor megcsalja az egyik a másikat mondjuk egy buliban, üzleti úton, akárhol, majd elmondja a társának. De minek? Nem oldódik meg a dolog, nem tud mit kezdeni vele, viszont belegyalogol a lelkébe. Akkor már inkább ne mondja el a botlását (amúgy én is az egyenesség híve vagyok és mélyen elítélek mindennemű megcsalást), és ne kompenzáljon túl, mert azzal válik gyanússá. Erről Popper Péter is beszélt egyik előadásán.
2018. jan. 12. 12:25
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
17 évesek között megértem, hogy ez egy hatalmas dráma lenne, na de 30 éves emberek között...?
2018. jan. 12. 12:30
 19/22 anonim ***** válasza:
35 évesen a 9 pasi nem sok.
2018. jan. 12. 15:05
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem működne a kapcsolat, mert a nő nem lenne elég intelligens hozzám. Aki ilyenen gondolkozik, az szerintem ostoba.
2018. jan. 12. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!