Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt szerintetek igaza?
Párommal, 2 éve vagyunk együtt. Az èn libidóm mindig is magas volt, napi 3-4szer is akarom a szexet. Az elején még ő is így volt, de mostanra már jó, ha havi négyszer van...Gondolhatjátok mit élek át..hosszú idő óta ma lett volna lehetőségünk,direkt ki is csíptem magam. Amikor találkoztunk, sem akaródzott neki a dolog, de vacsora után rávette magát. Az agyban annak ellenére hogy keves szex van, nagyon jo..mindig tudja mit kell csinálni. Annyira jó volt, úgy élveztem, aztán 4 perc után fogta magát, lemászott rólan, hogy akkor mehetek csinàlni a dolgom...azt hittem sirva fakadok, komolyan mondom..rettenetes volt..aztan meg en voltam a hibas amièrt megharagudtam rá, mert hogy ő akkor látta rajtam, hogy nem akarok szexelni..
Kerlek legalább ti mondjátok, hogu most az egyszer nem èn rontottam el a dolgokat
De dícsérem iw mindig..meg kifejezem hogy szeretem
O vette el a szuzessegem de igen a lezdetek ota ennyi az igenyem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!