Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek volt szerintetek igaza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek volt szerintetek igaza?

Figyelt kérdés

Párommal, 2 éve vagyunk együtt. Az èn libidóm mindig is magas volt, napi 3-4szer is akarom a szexet. Az elején még ő is így volt, de mostanra már jó, ha havi négyszer van...Gondolhatjátok mit élek át..hosszú idő óta ma lett volna lehetőségünk,direkt ki is csíptem magam. Amikor találkoztunk, sem akaródzott neki a dolog, de vacsora után rávette magát. Az agyban annak ellenére hogy keves szex van, nagyon jo..mindig tudja mit kell csinálni. Annyira jó volt, úgy élveztem, aztán 4 perc után fogta magát, lemászott rólan, hogy akkor mehetek csinàlni a dolgom...azt hittem sirva fakadok, komolyan mondom..rettenetes volt..aztan meg en voltam a hibas amièrt megharagudtam rá, mert hogy ő akkor látta rajtam, hogy nem akarok szexelni..

Kerlek legalább ti mondjátok, hogu most az egyszer nem èn rontottam el a dolgokat

2018. jan. 11. 22:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

De dícsérem iw mindig..meg kifejezem hogy szeretem

O vette el a szuzessegem de igen a lezdetek ota ennyi az igenyem

2018. jan. 12. 14:20
 12/12 Fish1 ***** válasza:
Az odáig rendben van, hogy dícséred, meg szereted, ezek teljesen jó dolgok és biztos, hogy örül is neki. Ennek ellenére egy ilyen helyzet valóban nyomasztó tud lenni és egy idő után azt érzi, hogy meg kell felelnie, ha nem akar balhét vagy rábeszélést (nem tudom, ez hogy zajlik nálatok), esetleg unja a folyamatos közeledésedet. Amikor megfelelésből csinál valaki valamit, akkor az kényszer, muszáj, ezáltal nyomás alatt érzi magát. Képzeld magad a helyébe, ha nem is a szexszel kapcsolatban, de bármi mással kapcsolatban. Neked milyen érzés lenne, ha a párod olyanra akarna rábeszélni, amit nem szeretnél pont akkor megtenni? Vagy ha nem is rábeszél, csak simán érezteti, hogy azért jó lenne, ha megtörténne. Ilyen helyzetekben egy idő után előáll az a dolog, hogy "hagyjál már, majd csinálom, ha akarom", vagy juszt se csinálja, mert már kellemetlennek érzi az egészet, majd mindezek után jön a távolodás. Ez sajnos ilyen, voltam már ilyen helyzetben régebben és tényleg nyomasztólag tud hatni.
2018. jan. 12. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!