Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van? Komolytalan lennék?
Figyelt kérdés
8 hónapos kapcsolatom van, 6 hónapja élünk egyutt. Jelenleg a szüleinél, ő még tanul én már 4 éve dolgozom. Az én szüleim messze laknak ezért a tavkapcsolat helyett így oldottuk meg. A szüleinek nincs ezzel baja.
Egyszer vitatkoztunk azon, hogy a barátnőjének gyereke lesz 2 évés kapcsolatban. Illetve hogy ugyanezt barátnőjét eljegyeztek 1 év után . Ez miatt a mi kapcsolatunk semmit nem ért. Ez volt 3 honapja. Azóta jó minden. Tegnap én voltam a mindene nem kellett neki más, ilyeneket mondott. Ma mintha kicseréltek volna. Kérdeztem mi baja, poénból mondtam neki esküdjön meg, hogy nincs senkije és nem kell más neki. Erre közölte, arra nem esküszik meg, hogy nem kell más majd elröhögte magát és fohászkodott hogy, csak poen volt. Utána kijött rajta, hogy komolytalan a kapcsolatunk mert látott reggel valamit. A barátnőjét eljegyeztek 4 hónap utan. Ezért most megint megy a vita, nekem elegem van, ő pedig nem fogja fel a kimondott szavainak a sulyat. Közölte, hogy a barátnője már az elején erezte hogy gyereket akar attól a férfitól ő pedig nem érzett ilyet mellettem. Plusz olyanokat mondott , hogy lehet ha szetmegyunk egyszer akkor nekem is lesz egy olyan akinel ezt érzem..
Komolytalan vagyok tényleg?? Normális ez ??
2018. jan. 1. 15:46
1/8 A kérdező kommentje:
23 évesek vagyunk
2018. jan. 1. 15:47
2/8 anonim válasza:
Óvodás a barátnőd.
2018. jan. 1. 15:48
3/8 anonim válasza:
Nem mondta egy szóval sem, hogy komolytalan vagy. Szerinte a kapcsolatotok komolytalan, mert irigykedik a barátnőire, akiket nulla ismeretségre sorra eljegyeznek, meg mindenki váratlanul teherbe esik. Én a helyedben elgondolkodnék azon, akarok-e olyan nővel együtt lenni, aki szerint egy kapcsolat csak akkor lehet mély és komoly, ha az első perctől fogva gyereket akarsz rögtön a másiktól, és ha eljegyzed pár hónap után.
2018. jan. 1. 15:49
4/8 anonim válasza:
Mindketten komolytalanok vagytok.
22/N
2018. jan. 1. 15:50
5/8 anonim válasza:
A lány éretlen. Pusztán abból határozza meg a hozzád való érzéseit és hozzáállását, hogy a barátnőinek hogyan alakul az élete. Ez nagyon komolytalan, jobb is, ha nem lesz ebből eljegyzés, mert az nem őszinte ragaszkodásból, megfontolt döntésből, szeretetből történne, csupán hogy elmondhassa a barátnőknek, ő is beállt a sorba, így semmit nem érne.
2018. jan. 1. 15:55
6/8 anonim válasza:
A barátnőd komolytalan. De már közveszélyesen. Azokkal a nőkkel nem lehet mit kezdeni, akiknek az életét a barátnőik aktuális baromsága határozza meg. Nevetséges.
2018. jan. 1. 16:03
7/8 anonim válasza:
A barátnőd egy idióta. Pár hónap után senkivel nem szabad összeköltözni. Hozzámenni meg pláne nem szabad olyanhoz, akit jóformán nem is ismersz. A barátnőd baromi gyerekes. ÉVEK kérdése valakit megfelelően megismerni a házassághoz és közös élethez. Ezért van ennyi semmirevaló hulladék kapcsolat, mert sok buta p.csának arról szól a kapcsolat, hogy "jajj mikor jegyez már el, hát az xy is kirakta a fészbukra, hogy eljegyezték". Aztán meg csodálkozik, hogy a kapcsolat egy nagy sz.r.
2018. jan. 1. 17:42
8/8 anonim válasza:
Hàt sztem a bnődnek nem kellene még ilyeneken kiakadni.Jó lehet bepánikolt hogy te nem akarsz majd csaladot de ezt nem igazàn vágom min akad ki mikor te laksz vele .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!