Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok? Mit tehetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

1 éve vagyok mondhatni együtt egy férfival.4 hónapig jártunk aztán szakított velem,majd összejöttünk majd szakítottunk és így tovább...amikor nem jártunk akkor is együtt voltunk mint két barát,szóval közös programok meg ilyenek voltak.Az első szakításunknál írt levelet a barátja,hogy tűnjek el a haverja életéből mert elveszek egy csomó időt a haverjától és nem lesz ideje vele játszani. XD Ez fájt kb.

Aztán teherbe estem a páromtól.A húga aki csak virtuálisan ismer,közölte hazudok.Tesztet is csináltam,a orvosnál is voltam.El is vetéltem...A párom hitt is nekem meg nem is...

Most újra összejöttünk.Titokban! Mert elméletileg a párom apja nem akarja a kapcsolatunkat (Az apját egyszer láttam kb.) és ő meg fél hogy emiatt elveszíti az apját...Szóval...Én imádom a páromat és ezeket leszámítva jól bánik velem...Mit tegyek? 28/N

2018. jan. 11. 19:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Kapjál mar oda a nem letezo agyhelyedhez...
2018. jan. 11. 20:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
28 evesen idaig sikerult fejlodni? Grat.
2018. jan. 11. 20:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod
2018. jan. 11. 20:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Túl van komplikálva az egész. Szakítás, összejövés újra és újra. Biztosan ezt akarod? Amúgy "az apám nem akarja, hogy együtt legyünk" nekem kicsit műdumának hangzik
2018. jan. 11. 20:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez meg milyen kapcsolat? Felnőtt emberek vagytok, ha ti együtt akartok lenni, akkor ahhoz senkinek semmi köze! De ha azért mert apucinak meg a hugicának nem tetszik a kapcsolatotok, és ezért titokban vagytok együtt, akkor szeretettel gratulálok! Ügyesek vagytok! Én ilyen pasival, aki nem képes kiállni mellettem, mert fél hogy apucival ezért megromlik a viszonya, össze sem jöttem volna! A tinédzserek nem csinálják ezt komolyan...
2018. jan. 11. 20:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked az kell, hogy még ötször szakítsatok és összejöjjetetek és véletlen gyerekeket alkossatok vagy vetélhess még, akkor hajrá, maradj vele. De ha egy kicsi eszed van, akkor gondolkodj el, hogy érdemes e imádnod a párod, és nem vesz e hülyére...
2018. jan. 11. 20:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Te 28 vagy. És a pasid? 14? Mert úgy tűnik.
2018. jan. 11. 20:16
 8/12 A kérdező kommentje:
Könnyű írni...de szeretem,mindennél fontosabb.Szeretném kideríteni az igazságot,de nem tudom mit tehetnék...
2018. jan. 11. 20:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Te feltettél egy kérdést, válaszoltak rá, és a "könnyű írni" alapján csak nem tetszenek az egybehangzó negatív válaszok. Ha a szerelem nevében te tovább akarsz egy se ilyen - se olyan kapcsolatban őrlődni, nyugodtan. De azért abba gondolj bele, hogy van e ennek így jövője? Megéri?

(amúgy ha megkérdőjelezte a terhességed/vetélésed akkor ott komoly bizalmi problémák vannak, ezen is el kéne gondolkodni)

2018. jan. 11. 20:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod tudni kideríteni mert mindenki mást fog mondani. A párom meg szerintem nem szerelmes beléd. Normális emberek akik szeretik egymást nem csinálnak ilyet hogy össze jönnek szakítanak feszt. Ennek előbb vagy utóbb úgy is vége lesz. Vagy te unod meg ezt a játékot vagy ő.
2018. jan. 11. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!