Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szólnátok ezért a barátnőtöknek?
Ha kiderülne, hogy a maszek nőgyógyászának alkalmanként 10-15 ezer forint hálapénzt osztogat? Méhnyakrák szűrésért, stb.
Megmondom őszintén én kicsit sokallom ezt minimálbéres munkabérből. Mindenképpen szeretnék erről vele pár szót szólni, de nem akarom, hogy megharagudjon. Házasság előtt állunk és lakásvásárlás előtt.
Adok iránymutatást, mert én benne vagyok: Nőgyógyászati vizsgálat kb 8-18 ezer között van magán praxis esetén, függően attól, hogy merrefele rendel az orvos (Budapest, megyeszékhely, kisváros).
Ezen felül még bőven lehetnek plusz költségek (labor, kenetlevétel, stb, ha valami komolyabb probléma van). Igy azértk önnyen összejön akár 20-30 ezer is egy ülésen (sajnos).
De ha tényleg, mint "borravaló" hagy ott ennyit, akkor szerintem csak tévhitben él, hogy ez jár az orvosnak (őszintén, közegészségügyben sem kéne járnia, de ismerjük a jelenlegi helyzetet). Érdmees leülnöd vele, ogy mégis mire megy el ott a pénz.
De miért fájna neked TŐLE megkérdezni?!
Ezért fos a kapcsolatok 90%-a, mert a felek istennek sem kommunikálnak egymással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!