Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti szólnátok ezért a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szólnátok ezért a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés

Ha kiderülne, hogy a maszek nőgyógyászának alkalmanként 10-15 ezer forint hálapénzt osztogat? Méhnyakrák szűrésért, stb.

Megmondom őszintén én kicsit sokallom ezt minimálbéres munkabérből. Mindenképpen szeretnék erről vele pár szót szólni, de nem akarom, hogy megharagudjon. Házasság előtt állunk és lakásvásárlás előtt.

2018. jan. 11. 19:56
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne fogadná el az orvos? Nem tudja, hogy mennyiből éltek, nem tudhatja, hogy nektek ez a plusz 10-15 ezer kell e másra vagy csak aprópénz nektek. Mert gondolhatja, hogy ha lenne annak a pénznek jobb helye is akkor nem adná oda a barátnőd.

Amúgy lehet így próbálja érzékeltetni a barátnőd, hogy elégedett a dokival, mert ez tényleg egy nagyon kiszolgáltatott helyzet, de ha ilyen jó a kapcsolatotok és téged ez zavar, akkor ezt meg lehet beszélni szerintem.

2018. jan. 11. 20:27
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az SZTK-s nőgyógyászomra soha egy rossz szavam nem lehet. Kedves, halk szavú, türelmes, békés természetű "bácsi", normálisan vizsgál, normálisan beszél velem, úgy, hogy soha semmi pénzt nem kap tőlem érte.

Tudom a kérdés nem erre vonatkozott, csak írtak vagy ketten is, hogy egy nem magánorvosnál mire számíthat az ember lánya, de rácáfolnék, ez egyáltalán nem igaz, embere válogatja. SZTK-s orvos is lehet normális, kedves, és magándoki is lehet egy bunkó tájparaszt.

2018. jan. 11. 20:29
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem másra kölri a plusz pénzt.Amúgy meg egy évben egyszer kell menni rákszűrésre...
2018. jan. 11. 20:31
 24/42 A kérdező kommentje:
Nana...Azért nem úgy ruházkodik a barátnőm sem, hogy annyira meglátszódjon rajta a fényűző élet. De férfi leszek igen és azért mindenképpen mondom neki, hogy ne osztogassa annyira a pénzt az orvosnak, mert a vizsgálati díjban bőven benne van az orvos része szerintem.
2018. jan. 11. 20:31
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Kevés pénzből is lehet csinosnak lenni és sok pénzből is lehet ócskának kinézni. De nem is ez a lényeg, lehet, hogy igaza van az előbbi válaszolónak... tényleg biztos, hogy a hálapénz részét a dokinak adja? Nem lehet, hogy másra költi?
2018. jan. 11. 20:43
 26/42 A kérdező kommentje:
Nem, nem költi másra. Mindent elmond, megbízunk egymásban és nagyon boldogok vagyunk együtt. Csak engem ez nem hagy nyugodni, hogy egy maszek orvosnál miért fizet plusz pénzt. Oké nem maszekhoz járna, hanem sztk-ba azt mondom oké adjon, de így...
2018. jan. 11. 20:45
 27/42 anonim ***** válasza:
68%

Maszek nőgyógyászhoz járok, egy vizsgálat: 17 ezer forint.

Ebben UH, kézi vizsgálat, és mellvizsgálat van benne, vagyis az alapok.

Smucig vagy

Minimál bérből hogy akarsz lakást venni? Nehogy fél évente 15 ezren múljon!!!

2018. jan. 11. 20:54
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

nálatok akkor az alapokkal vannak bajok

minek vagytok közös kasszán, ha nem értetek egyet abban

amire költötök

ha ő keresi a kevesebbet akkor ergo te pénzeled

ezt a kapcsolatot is át kéne gondolni

2018. jan. 11. 20:59
 29/42 A kérdező kommentje:
Te vagy a smucig. Az meg aztán főleg nem érdekel te mennyit hagysz ott a nőgyógyászodnál, a te dolgod.
2018. jan. 11. 20:59
 30/42 A kérdező kommentje:
Azért a válaszolók döntő többsége egyetért velem abban, hogy nem igazán kéne maszek orvosnál még a vizsgálati díjakon felül +10-15 ezret ott hagyni. Ez a lényeg, választ kaptam a kérdésemre köszönöm!
2018. jan. 11. 21:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!