Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szólnátok ezért a barátnőtöknek?
Ha kiderülne, hogy a maszek nőgyógyászának alkalmanként 10-15 ezer forint hálapénzt osztogat? Méhnyakrák szűrésért, stb.
Megmondom őszintén én kicsit sokallom ezt minimálbéres munkabérből. Mindenképpen szeretnék erről vele pár szót szólni, de nem akarom, hogy megharagudjon. Házasság előtt állunk és lakásvásárlás előtt.
Miért ne fogadná el az orvos? Nem tudja, hogy mennyiből éltek, nem tudhatja, hogy nektek ez a plusz 10-15 ezer kell e másra vagy csak aprópénz nektek. Mert gondolhatja, hogy ha lenne annak a pénznek jobb helye is akkor nem adná oda a barátnőd.
Amúgy lehet így próbálja érzékeltetni a barátnőd, hogy elégedett a dokival, mert ez tényleg egy nagyon kiszolgáltatott helyzet, de ha ilyen jó a kapcsolatotok és téged ez zavar, akkor ezt meg lehet beszélni szerintem.
Nekem az SZTK-s nőgyógyászomra soha egy rossz szavam nem lehet. Kedves, halk szavú, türelmes, békés természetű "bácsi", normálisan vizsgál, normálisan beszél velem, úgy, hogy soha semmi pénzt nem kap tőlem érte.
Tudom a kérdés nem erre vonatkozott, csak írtak vagy ketten is, hogy egy nem magánorvosnál mire számíthat az ember lánya, de rácáfolnék, ez egyáltalán nem igaz, embere válogatja. SZTK-s orvos is lehet normális, kedves, és magándoki is lehet egy bunkó tájparaszt.
Maszek nőgyógyászhoz járok, egy vizsgálat: 17 ezer forint.
Ebben UH, kézi vizsgálat, és mellvizsgálat van benne, vagyis az alapok.
Smucig vagy
Minimál bérből hogy akarsz lakást venni? Nehogy fél évente 15 ezren múljon!!!
nálatok akkor az alapokkal vannak bajok
minek vagytok közös kasszán, ha nem értetek egyet abban
amire költötök
ha ő keresi a kevesebbet akkor ergo te pénzeled
ezt a kapcsolatot is át kéne gondolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!