Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szólnátok ezért a barátnőtöknek?
Figyelt kérdés
Ha kiderülne, hogy a maszek nőgyógyászának alkalmanként 10-15 ezer forint hálapénzt osztogat? Méhnyakrák szűrésért, stb.
Megmondom őszintén én kicsit sokallom ezt minimálbéres munkabérből. Mindenképpen szeretnék erről vele pár szót szólni, de nem akarom, hogy megharagudjon. Házasság előtt állunk és lakásvásárlás előtt.
Mondd meg a csajodnak és kész. Aztán ne csodálkozz, ha elküld a búsba!
2018. jan. 11. 21:05
32/42 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan megkérdezheted, miért ad ennyi plusz pénzt. Ha adna mondjuk egy ezres jattot a vizsgálati díjon felül, az beleférne. De ez a 10-15 ezres borravaló tényleg sok. Lehet, hogy végeztetett valami extra vizsgálatot, esetleg kellett valami gyógyszer, csak valamiért nem beszélt neked róla. De itt mi csak találgatni tudunk. Kérdezd meg a menyasszonyodat. :)
2018. jan. 11. 21:07
33/42 A kérdező kommentje:
# 31:
Nem fog elküldeni a búsba, mert nem vagyok olyan idióta, mint te.
# 32:
Köszönöm a válaszod. Én is úgy gondolom, hogy sok, bár inkább az orvosra haragszom, hogy ennyire kihasználja a barátnőm jószívűségét. Én viszont nem fogom hagyni, hogy elszedje a pénzét. Azért durva 3-an odamennek rákszűrésre és az orvosnál landol 90 ezer forint. Így könnyű megélni persze adót nem fizet.
2018. jan. 11. 21:12
34/42 anonim válasza:
Jesszus évente van rákszűrés, évi 15 ezren hisztizel.
Ennyire csórók vagytok?
2018. jan. 11. 21:13
35/42 A kérdező kommentje:
Te esetleg csóró vagy. Én inkább megfontolt és igen, szerintem nem érdemli meg az orvos azt a pénzt amit a barátnőm kicsenget neki és ennek vége is lesz. Mindenképpen felhozom neki a témát.
2018. jan. 11. 21:15
36/42 anonim válasza:
Egyáltalán nem kéne adnia hálapénzt. Mondjuk azt se értem, hogy miért jár maszekhoz egy szimpla nőgyógyászati rutinvizsgálat miatt... Még ha vmi baja lenne, azt megérteném, de így? Tiszta pénzkidobás. Nem fogják emiatt jobban megvizsgálni. Mindenképpen szólj neki, és menjen csak szépen sztk-ra, ha már fizeti a TB-t
2018. jan. 11. 21:16
37/42 A kérdező kommentje:
Maszek orvosnál azért jobb kezekben van én ezt meg is értem. De az, hogy mert ő jószívűségből plusz 15 ezret ott hagy bizony zavar. Nem is az összeg nagysága miatt, hanem mert az orvos zsebét tömi mikor köszöni jól el van a 10 milliós BMW-jében.
2018. jan. 11. 21:18
38/42 anonim válasza:
Oké, de azért ne ronts neki. Ha esetleg van valami olyan problémája, amiről eddig nem beszélt, akkor a "férfi leszek és megmondom" hozzáállás csak ront a helyzeten. Vagy esetleg az esküvőre készül neked meglepetéssel, aminek ennyi volt a költsége.
2018. jan. 11. 21:32
39/42 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük a dolgokat, nem lettem elhajtva. A kérdés innentől nem aktuális már.:)
2018. jan. 11. 22:23
40/42 anonim válasza:
Igen, szólnék. Túlzásnak érzem, hogy az amúgy is agyonfizetett maszek orvosnak még hálapoénzt is osztogat valaki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!