Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzi azt a barátom, hogy nem törődöm foglalkozom vele?
Ezek a dolgok általában kivetülések. Nem biztos hogy pont ezzel van problémája, egyszerűen csak ezzel vetíti ki. Persze az is lehet hogy tényleg ennyi, de attól hogy te nem változtál, ő még változhatott.
Egyébként azt megjegyzem hogy én sem szeretem ha nem írnak nekem. Mármint olyan értelemben, hogy mondjuk szól a párom hogy most elmegy hétvégére vidékre kikapcsolódni bár barátjával, majd ha visszajön, akkor beszélünk az oké. Viszont ha mondjuk pénteken beszélünk és így nem mond semmit, aztán szombaton egész nap nem ír, még annyit sem hogy "Szia, ne haragudj, ma nem érek rá, majd beszélünk, szeretlek" akkor az nekem is kicsit rosszul tud esni. Ahogy te mondod, nekem is fontos hogy első legyek a páromnak, ő is első nekem. Ezért nekem fontos hogy érzékeltesse hogy így van. Amúgy csak úgy lebegne a mindenségbe üresen hogy én vagyok az első.
Szerintem itt még mindig arról van szó, hogy van valami ami miatt feszült, stresszes és ideges. Kin máson vezetné le ha nem rajtad. Erre vannak a párok is. Derítsd ki mi az igazi baj és utána már lehet gondolkodni a megoldáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!