Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a páromnak, szarságokkal foglalkozom?
Már sokszor utalt rá, hogy mennyi mindent csinálok rosszul, de ma különösen kiakadt.
Elfelejtettem tegnap lekérni egy fontos iratot, így nem lett kész mára, csak holnapra, nem tudom holnap leadni, csak hétfőn. Holnap van az első nap, és október 4. a határidő.
De apróbb dolgokkal is sokszor elégedetlen.
Hogy túl sokat foglalkozom magammal, túl sokat vásárolok (havi 5-15 ezer, saját kereset), túl sokat nézegetek ruha/kozmetikum rendelős oldalakat, e-bay-t akármit, és hogy ebben az időben lehetne más, sokkal hasznosabb dolgokat is csinálni.
Valóban nézegetek ilyen oldalakat, de szökőévente ha veszek valamit (tudom, akkor meg minek).
Vagy máskor túl keveset készültem a vizsgámra, mivel tudtam, hogy így is átmegyek, nem vagyok elég lelkiismeretes.
Vagy miért nem olvasok több könyvet, amikor olvasok, akkor miért mindig magyarul olvasok, miért nem valami idegen nyelven, az hasznosabb.
Meg hogy viselkedhetnék végre felnőttként, első helyen a munka, a háztartás, a továbbképzés kell legyen, és csak utána saját magam. Lelkileg készülhetnék az anyaságra, baba mellett majd úgy sem lesz időm/pénzem magamra költeni, elkezdhetnék ehhez alkalmazkodni most, és nem csak 4-5 év múlva, ha tényleg gyerekem lesz...
Mi a fenét csinálok ennyire rosszul?
24n
Ilyen utolso kisajatito beteg allatnak ne szulj soha. Jobban jarsz,ha meg ma elhagyod es minden elerhetosegedet lecsereled,h soha tobbet ne keressen.
Nagyon veszelyes orvosi eset a parod.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!