Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy kezelnétek ezeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újrakezdés kérdése:

Ti hogy kezelnétek ezeket a függőségeket? Ismét érdekelne a véleményetek, bővebben lenn.

Figyelt kérdés
Hosszú házasság után elváltam a férjemtől. "Meggyászoltam" a válás fájdalmát, és idén megismertem valakit.Tudom, nem könnyű az összecsiszolódás, de zavarnak dolgok, és szeretném tudni velem van e baj, illetve hogy tudnám megkönnyíteni a folyamatot. Szeretem őt...de....Úgy ismertem meg, hogy nem dohányzik, azóta viszont rengeteget szív. Én nem dohányzó lévén nehezen viselem a szagokat, ami ezzel jár.Folyadékként csak kólát iszik, amivel szintén nagyon nehezen barátkozok meg.És a harmadik a telefon pittyegés, bár mindig mutatni akarja (szóval valószínű ez nem csajozás), de mégis zavar, mert belefolyik a privát szféránkba (én a facebookot is elutasítom, próbálom a külvilág szennyét kizárni az életemből).Bár nem adott okot arra, hogy bizalmatlan legyek vele, ezt is nehezen tudom felépíteni, mindig történeteket gyártok. Tudnátok segíteni, esetleg én miben változzak?Vagy hogy tudnám elérni, hogy ezek a függőségek redukálódjanak,illetve azt sem bánnám ha eltűnnének...mert anno úgy ismertem meg, hogy ezek nem voltak jelen az életében. Köszönöm.

2018. jan. 8. 23:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ne komplikáld túl, egyszerűen hazudott neked, és most kezded megismerni.

Attól még rémes a gondolkodásmódod, de az maradjon a te bajod. Keres tovább.

2018. jan. 9. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!