Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki ex barátnőt feljelenteni?

Figyelt kérdés
Én talán elállnék tőle, de anyám hajthatatlan. Az a helyzet, hogy szakítás előtt eltűnt pár értékes tárgy itthonról és a közösen használt bankszámláról is eltűnt egy nagyobb összeg. Anyám mindenképpen fel akarja jelenteni a rendőrségen és igaza is van szerintem, de én még mindig szeretem valahol az exem, ezért nem tudom mi volna a helyes.

2018. jan. 8. 11:58
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Anyám szerint nem volna jó ötlet előre beharangozni neki a feljelentést, mert elég sok rokona van külföldön és esetleg könnyen lelécelhetne, vagy jobban felkészülne valami fedősztorit kitalálni.
2018. jan. 8. 12:53
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

A bank figyelmeztet hogy harmadik személynek ne add ki a pin kódot, ergo azt a pénzt elfelejtheted!

Amit meg ellopott anyád házából arra is keresztet lehet vetni, ott élt , tele a lakás az újjlenyomataival, ki fogja bizonyítani hogy ő vette el és nem mondjuk te?

Felejtsd el! Halott ügy , majd máskor okosabb leszel!

2018. jan. 8. 13:44
 13/21 anonim ***** válasza:
Ember közös bankszámla.ki csinál ilyent a mai világba ki?
2018. jan. 8. 14:05
 14/21 anonim ***** válasza:

max ijesztgetni tudod.

engem ilyesmibe próbált mártani az exem, de elhajtották.

azért nem volt kellemes időszak

2018. jan. 8. 14:16
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Odaadom a kártyámat, hogy vegyél le róla pénzt, aztán feljelentelek, hogy elloptad?!

Ez nem lopás, te adtad.

2018. jan. 8. 14:17
 16/21 Girgoy ***** válasza:

Hát ha odaadtad a bankkártyádat, akkor szerintem azt a pénzt már bebuktad. :/ Ha viszont anyád tulajdonát lopta el, akkor abba meg nem szólhatsz bele, ha ő feljelenti azért, mert őt meglopta. Meg kell látni, hogy ez nem éppen egy szeretetreméltó srác volt, felejtsd el.

Egyébként a feljelentés nem kapásból a bírósággal folytatódik, először kap egy hivatalos felszólítást, hogy adja vissza, amit elvett vagy esetleg kimegy a rendőrség szétnézni, hogy hol a cucc. Ezért még börtönbe nem fogják vágni, de valszeg jót fog neki tenni ha egy kicsit ráijesztenek. Ne Te ijessz rá, mert ha még szereted, úgyse tudsz, hagyjad csak édesanyád hadd lépjen, a lopás tényleg büntetendő dolog, nem egy kis csíny. Te meg felejtsd el ezt a férget.

2018. jan. 8. 14:22
 17/21 Girgoy ***** válasza:
Ja bocs, ő nem srác, hanem barátnő. Nem baj, ugyanaz. De máskor ne add kölcsön a bankkártyát. Amúgy szerintem ha ATM-ből vett fel pénzt, azon van kamera, látszik, hogy ő vette fel, bár szerintem Téged is felelősségre vonnak, hogy miért adtad kölcsönt, hacsak nem "bizonyítod", hogy ellopta Tőled a bankkártyát, amit meg valszeg nem fog sikerülni.
2018. jan. 8. 14:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Mekkora összeget emelt le és lopott, hogy megérje neki menekülni mint egy szökevénynek és nem vissza jönni? Ugyanmár. :)
2018. jan. 8. 15:19
 19/21 anonim ***** válasza:

Feljelentheted, de nem érsz vele semmit. A kártyádat te adtad oda neki, pin kódot elârultad, akkor mi alapja lenne ennek?

Az értéktárgyakért talán van esély, de szerintem semmi értelme ezzel foglalkozni, még a végén ő jelent fel rágalmazásért.

2018. jan. 8. 17:05
 20/21 anonim ***** válasza:

Plusz tanulság legyen. Az egyik volt egyetemi tanárom az egyik találmányát/újítását eladta néhány millióért dollárban erre a felesége le lépett vele és a gyerekekkel az államokba és semmit se tehetett ellene. Mivel közös számla volt.

A te esetedben igaz, hogy hibáztál mert nem kellet volna harmadik félnek ki adni, de ö vissza élt az a kapott adatokkal ezért mindenképp büntetendő. De bármit is találjon ki nem tudja bizonyítani, hogy te adtad neki oda. Barmikor kileshette a pinkodott amikor együtt mentetek valahova, hisz a barátnőd volt, aki veled élt... valljuk be elég fura lenne ha a családtagjaidat elhajtanád magad mellől, hogy még véletlenül se lássa meg a pinkódod.

Az eltűnt tárgyakról ha van fénykép , vagy valami dokumentum ami igazolja a vásárlást, tulajdont akkor megéri feljelentést tenni másképp csak felesleges papír munka.

2018. jan. 8. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!