Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egy párkapcsolat szakítás után ellenségeskedés lesz?
Figyelt kérdés
mondjuk ez inkább ovis korban jellemző, 14-15-16, de mér van ez igy?2010. jún. 4. 15:22
1/6 anonim válasza:
mer ez az 1ik fázis a szakítás után
2/6 anonim válasza:
sosem lettem volna rosszban az exeimmel, csak a szakítás után legtöbbjük közölte hogy megcsalt és átb.szott, na ezért van ellenségeskedés, minden nő átb.sz kivétel nélkül, amelyik azt mondja hogy nem az hazudik
3/6 anonim válasza:
A szakítóok miatt. Ritkán az az oka a dolognak, hogy mind2 félnél kihűlt, és megbeszélik, hogy ennyi. Gyakoribb, hogy az egyik megunja, megcsalja,... a másikat, amit a másik úgy racionalizál, hogy mekkora gyökér.
4/6 anonim válasza:
Eddig minden exemmel megromlott a viszonyom, pedig volt, amikor békésen szakítottunk. Egyszerűen nem működik a szerelemből barátság dolog. Másrészt azon a véleményen vagyok, hogy esélyt kell adni az új kapcsolatnak és semmiképp nem tenne jót, ha a háttérben ott lenne a régi szerelmem árnyéka. Ezzel csak feleslegesen megbántom az újat. Ami nem működik szerelemként, az barátságként se legyen jelen az életemben... 25 L
5/6 anonim válasza:
Könnyű meggyülölni azt akit szeretsz... én például legtöbbször azért voltam rosszban az exeimmel közvetlen szakitás után mert igy könnyebb volt felejtenem.. ha igy válunk el nem fog annyira hiányozni, mintha szépen és mindig ott lebeg majd az hogy akkor mért nem vagyunk együtt... szerintem..
6/6 anonim válasza:
A legtöbbször fájdalmas a szakítás, és ha szenved az ember, nehéz jópofizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!