Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szexeljek jobban? (1alkalom) Túlkomplikálom?
Az 1 alkalom tényleg emlékezetes marad?
Tehát szeretnék már 1 alkalommal isteni lenni ezt hogyan érjem el?
-Szerszámot jól megmosom
-Teljes test rendbehozás(pedikűr,manikűr,borotválkozás egyszóval mindent ki és letisztítani)
-Tiszta környezetet teremteni ami meghitt
-Valami jó zene(nem tudom hogy milyet válasszak)
-Maszást a lánynak
-Ételek (előtte vagy uttana esetleg kozben?Mondjuk eper tejszínhab,ananász,méz,pezsgő mi a szexi étel?)
-Pózokból sem tudok dönteni mindegyik olyan jó :D (elsőre több pózban nyomjuk vagy egy jó oldschool misszionárius legyen?)
Mi kéne még a lányon kívűl?
Szeretném elsőre szerelmből csinálni vagy nagyon emlékezetesre mindjuk egy milfel vagy 2 csajjal vagy egy transzival ez esetekben nem ilyen meghitt lenne hanem inkább vad )
Megéri ennyit "szenvedn"i az elsővel illetve várni a megfelő partnert ?Akivel valszeg ugyis szetmegyek.Vagy ilyeneket csak kesobb kell majdani feleségemmel HA lesz?
Van valakinek valami jó tecnikája és/vagy plusz tanácsa,tippe,megfigyelése,talasztalata?
Úristen, te aztán annyira túlkomplikálod a szexet, hogy örülj ha a lány nem tudja előtte, hogy te mennyit mennyit szervezkedsz, hogy jó legyél..én ha tudnám így előtte, esküszöm jó messzire kerülnélek, nem lefeküdnék veled.
Ahogy előttem is mondták, a spontán szex a legjobb. Fontos a higiénia meg ápoltság de a többi tök felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!