Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nagyon bizok barátnömbe mer beszelgetet az exevel meg (találkozot vele ) mit csináljak? Vagy csak tulkomplikálom az egészet? .
Egy helyen tanulnak v dolgoznak ?
Vagy szerveznek találkákat ketten v többen? Ezek fontos tényezők
Hm és beültek egy teára ? Vagy csak összefutottak beszéltek pár sort?Meddig voltak meg?
Sajnálom hasra ütésre nem tudok választ adni elnézést kedves
nyugodj meg nekem is volt ilyen esetem
és megtanultam h nem szabad addig kérdezni adolgokat míg nekünk nem fáj...néha fel is fújo ma dolgokat ismerem magamat
A beszélgetésért ne haragudj örülj h elmondja h beszélgetett vele ...
Beszélgetésen nem éri meg összeveszni én ezt a saját hibámból tanultam meg
De nem beszélek rád semmit mindenki más
hjaj én is voltam ilyen pampogós ...
Ezt is megtanultam....exekről nem beszélünk...
Próbáld neki normálisan nem üvöltve nem összeveszve elmondani hogy neked fáj az hogy folyton az exekről van szó, ne a múltban élj...ha hibáztál és megtudtad mit hibáztál már megtanultad magad felépíteni a saját hibáidból....
Én is a saját hibáimból tanultam a legtöbbet ...Ezt meg kéne vele beszélned egy teljesen nyugodt környezetben és nem bántani egymást (akár ő akár te ) Felnőtt fejjel le kell ülni beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!