Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális hogy ennyire kiakadt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ennyire kiakadt ezen?

Figyelt kérdés
A baratomnal voltam valamelyik nap, valami miatt haza mentem, es mondtam neki hogy fel ora es jovok is vissza. Amikor hazaertem anyam mondta hogy megy vasarolgatni es hogy nem e megyek vele. En meg vele mentem de a paromnak nem szoltam hogy kesobb erek vissza. Ez volt kora delutan, es en csak este mentem vissza hozza, ekozbe nem beszeltunk. Elegge kiakadt, majdnem orjongott, hogy miert nem lehet szolni neki... Normalis ez.??

2018. jan. 4. 22:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

En is utalom, ha nem szolnak, mert nekem a varakozas aggodassal telik. Nem tudom felvallrol venni, ha nem tudom hol van a szerettem. Irhattal volna cetlit. Megoldhattad volna, de nem akartad.

Kerdezo, illene elgondolkodnod a valaszokon es nem kapasbol haritanod es gunyosan kacarasznod. Ja varj, most esett le, hogy te is csak egyetertesert jottel nem felvilagositasert. Akkor kacagj tovabb.

2018. jan. 5. 10:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért, mert telefonja nincs, biztos lehet vele valahogy kommunikálni. Vagy ha nem, akkor meg nem megyek anyuval shoppingolni, mert megígértem xy-nak, hogy mindjárt visszamegyek.

Épp nemrég jártam hasonlóan, a párom egy céges "ebédről" este 10 körül esett haza egy szó nélkül, nagyon rosszul esett!

Csak ő nem röhögött rajta, hanem meg tudtuk beszélni...

"De sztem senki nem maszott volna vissza azert hogy szoljon "bocs csak este jovok" utana vissza vanszorogni megint haza.."

A kérdés szerint fél óra alatt megteszed a távot oda-vissza elintéznivalóval együtt.

Ez számítana olyan hatalmas "vánszorgásnak"? :D

2018. jan. 5. 11:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, te tényleg orbitális paraszt módon viselkedtél (igen, én simán visszamásztam volna szólni, mert veled ellentétben nem csinálok segget a számból és a másikat is megtisztelem azzal, hogy betartom, amit mondok), bár az őrjöngést kicsit eltúlzott reakciónak tartom, de ezen szerintem szinte mindenki kiakadt volna.
2018. jan. 5. 11:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezt egyszer játszhatnád el, mert

- más idejével NEM szarakodunk

- bunkóság nem szólni

aztán kiraktalak volna a francba. Ennyi eszed ne legyen, most komolyan?

2018. jan. 5. 16:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Na ezt merje mondani nekem ilyen esetben, hogy elfelejtett szólni... Biztos leordìtanám, aztán en is elfelejtek ezt azt.
2018. jan. 6. 07:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is kiakadtam volna.Velem meg azt csinálták,hogy ígérte az illető,hogy majd hív,majd jön.Nyilván őrjöngeni túlzás,de te meg nem tisztelted meg őt egy két soros üzivel sem.Nekem is szarul esne.
2018. jan. 6. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!