Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akar velem eljönni sehova. Mit tegyek?
Valamennyire együtt érzek, mert az én párom is kicsit ilyen, bár nem ennyire drasztikus, de például én hasonlóan éltem meg azt, hogy a párom nem nagyon akar külföldre menni. Azt kell eldöntened, hogy le tudsz-e élni egy életet így mellette, elég-e neked az, hogy egyedül/másokkal veszel részt ezeken a programokon.
A többi párt pedig felesleges nézni, nekik bizonyára más problémáik vannak (csak azok kevésbé láthatók kifelé), sőt, sokan pont azért csinálják ezeket a programokat, mert úgy érzik hogy ha mindig otthon maradnának, nem maradna életben ("ellaposodna") a kapcsolat. Én nem irigylem az ilyen párokat.
a mondanivalód első részével egyet értek, első soron valóban ezen kell elgondolkodnom... csak ugye ott van az is, hogy évi egy nyaralás még ha össze is jönne, attól még az év többi 360 napja pedig ugyan olyan semmilyen és egyhangú.. szóval ha nálatok megvannak az izgalmas hétköznapi/hétvégi romantikus vagy izgalmas programok, úgy gondolom kompenzálni lehet azzal, ha külföldet nem preferálja annyira a párod..
a másik felével viszont nem értek egyet, mert nem vadidegeneket csodálok, hanem az ismerőseimet, akiknél tudom, hogy valójában minden rendben van. a hamis boldogságot én is kiszűröm :)
Sajnos az én párom is ilyen, és ez az utóbbi időben egyre jobban zavar. 1 évtől vagyunk együtt de szinte semmi olyan közös emlék nincs, amit megtudnánk emlegetni.
Ő elvan otthon, nemnagyon érdekli semmi, semmiféle kirándulások ( egy egyszerű piknikezés se), én viszont teljesen más vagyok, mindenhová mennék, minden érdekel, szeretek utazni, repülni, stb... ő viszont nem, szóval ilyen téren nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon és ez egyre jobban zavaró.
Általában nincs teljesen egyforma gondolkodású ember, illetve pár, de mindig lehet kompromisszumokat kötni, ami már egy járható út és fél siker is egyben, ha fontosak vagyunk a másiknak... és ez idővel erősebbé is kovácsolja a kapcsolatot. Mi is folyamat ezt tesszük a párommal, mindig dolgozni kell egy kapcsolaton és ápolni azt kölcsönösen. Nyilván vannak szabadidős program hátráltató tényezők, mint pl. a munka és a stressz, ami miatt kicsit kedvetlen és zavarodott az ember, de mindenki megérdemli a kikapcsolódást.
Ha a csillagokat is lehozná érted az égről, akkor esélyes, hogy dűlőre tudtuk jutni ebben a témában, csak lehetséges, hogy nem jól közelíted meg a dolgot. Részleteket nem hallottunk, de lehet, hogy valami miatt óckodik a párod ezektől a programoktól (helyszin, időzítés, távolság, rossz időjárás etc.), olyan nincs, hogy valaki soha - sehová se megy.. Mindenkinek van kedvenc sportja vagy városa / országa / látványossága etc. etc. ahová szivesen betenné a lábát. Ez annyira biztos, mint 2x2=4 :"D
A szerelmet és az eltöltött éveket viszont becsüld meg, ne hagyjátok magatokat lecsúzni a lejtőn, ritka a sok éves stabil kapcsolat (csak nézzünk körül magunk mellett) és úgy látszik ti még igazán szeretitek egymást, kitartó pár vagytok, hiszen te rá és a vele való romantikára vágysz, ő pedig rád, ha már az összeköltözés következik. Ez se kis dolog az ember életében. Ha a munkahelyét is ott hagyta (ami manapság megint egy megbecsülendő dolog), akkor biztosan oda van érted, ami szuper és határozott jel részéről. Az én párom most a cigarettát tette le értem :( :') ez volt az újévi kivánságom egy csodálatosra sikeredett vacsora után. Ha nem sikerült volna jól a kaja, akkor
a kivánságom se teljesül, erre mérget vehetsz :"D Férfiak.... mindig a kedvükben kell járni.
Ha engem kérdezel (32éves, változó hullámú, de alapvetően stabil 6 éve boldog párkapcsolatban lévő hölgyet) akkor ülj le vele és már tűzzétek is ki célul azt bizonyos programot, amitől mindenketten első hallásra hanyattvágódtok (addig ne álljatok fel) és már indulhat is az álomhajó:) Légy vele kedves és megértő, miközben feldobod a labdát és készíts neki finom vacsorát is előtte :''D nekem bejött :"D
Sok sikert és romantikázást kivánok nektek! hajrá. ili
Leírom itt is hátha szép lassan eljut a nők agyáig...
Van egy átlagos pár (férfi-nő, a mai világban fontos kiemelni!) mind a kettőnek van egy érdeklődési köre amikor összejönnek.A férfi mondjuk focimeccsekre jár a haverjaival már hosszú évek óta, a csaj szeret állatkertbe járni.
Elindul a párkapcsolat, a csaj kimegy 1-2 focimeccsre a pasijával a pasi is elmegy az állatkertbe. Mind a ketten furán érzik magukat a másik "hobbijában" mert nyilván ég és föld a kettő!
A lényeg itt amit nem vesztek észre, hogy a férfiak teljesen máshogy rezegnek mint a nők..Nekik elég ha csak vannak, nem akarnak rivalizálni meg hajszolni az élményeket, mert MÁS a fontos! Nyugalom kell, lelki béke!
Nézzétek meg a munkahelyeken is ha több nő van összezárva egy légtérbe, azonnal megy a kibeszélés meg a fúrkálódás, ha több férfi van összezárva ott elhihetitek, hogy egy hangos szó nem lesz, csak jókedv és baromkodás!
Nőkbe bele van kódolva ez a rossz tulajdonság, gondolom az "időben" szülés meg ilyen baromságok miatt hajszolják az élményeket.. :D
Ha nem akar veled elmenni a pasid kávézni meg ebédelni esetleg VÁSÁROLNI, akkor ne aggódj! Tuti nem egy metroszexuális homárral élsz együtt.
Attól még lehet ő is egy tutyimutyi f*sz, de szerintem ez normál.
Eredeti ötleteket találjatok ki csajok, ha már mindenáron rugó van a p*csátokba!
Azt nézzétek, hogy mit tesz meg értetek, tartja-e a szavát, lehet-e vele 2 értelmes mondatnál többet beszélni, van-e humora stb.
Ja és örülj neki ha elenged bárhová!
Nagyon sok párt látok akik még a Facebook-on is közös profillal vannak fent :DDD
EMBEREK HA SZOPÁS EGY KAPCSOLAT, LÉPJETEK KI BELŐLE!
Ha meg egy gyáva szar vagy aki fél egyedül lenni, akkor meg is érdemled, hogy életed végéig ilyen boldogtalan kapcsolatokba legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!