Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akar velem eljönni sehova. Mit tegyek?
van aki otthonülősebb típus, ő nem élvezi annyira ezeket a kirándulásokat meg nyaralásokat, mint te
ha amúgy minden rendben köztetek, próbálj meg te is alkalmazkodni hozzá
járj el ilyenekre másokkal és vele meg csináljatok kisebb közös programokat
nyilván neki is kell alkalmazkodnia, de ha ő az ilyet nem szereti, nem várhatod el, hogy mindig menjen veled
esetleg beszélgessetek róla, hogy mi az, ami még neki is élvezetes
nem kell messzire menni ahhoz, hogy jó élményeitek legyenek
párszor meg biztos bele fog menni ő is egy ilyesmi utazós programra, amire te vágysz
Szerintem egy párkapcsolatban kell áldozatokat hozni a másokért, vagy hívjuk aminek akarjuk. Pl: velem sem szeret annyira sétálni a párom, mégis eljön alkalomadtán mert tudja hogy én szeretek.
Na most te nyaraltál kirándultál mindenfelé a családoddal a barátaiddal, de nem hiszem hogy 1-2 alkalmat nem bírt volna ki a párod. Meg az sem lehet kifogása hogy mert a családoddal vagy barátaiddal kell mennetek, gondolom ketten is megoldható lenne simán, ha menne. Meg aztán a közös kikapcsolódás a kapcsolat fenntartása miatt sem elhanyagolandó. Mert új arcát ismerjük meg a másiknak, élvezzük amit csinálunk, kizökkenünk a hétköznapokból. Szerintem azért nagy ritkán legalább de jó lenne ha csatlakozna. 24/L
Hát, nem igazán kellett volna így felmondatni a munkahelyén és magadhoz költöztetni.
Barátnőm kapcsolata pont ilyen. Gyakorlatilag két évente szakítással fenyegeti, hogyha nem jön el vele nyaralni. EZÉRT megy el a srác, semmi másért, nyűg neki az egész. Így persze a barátnőm se tudja élvezni, tehát az utóbbi években le is szoktak arról, hogy bárhova mennek együtt. Nem illetek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!