Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy nem akar eljönni hozzánk?
Sziasztok!
Már kb egy éve vagyunk együtt a barátommal,egy egyetemre és egy szakra járunk,így ismerkedtünk meg.
Szerencsére így szorgalmi időszakban majdnem minden nap tudunk találkozni,ezért hálás is vagyok. A probléma mindig a "nyári szünetben", vizsgaidőszakban áll fent.
Barátom volt már nálunk a nyáron,de csak másfél napra és azt is nagy rábeszélések árán tette meg.
Ő nem szeretné,hogy elmenjek hozzájuk,családi okok miatt,ezt el tudom fogadni nagyjából.
Azonban hozzánk ő továbbra se szeretne jönni. Most,már mindketten letudtuk a vizsgáinkat,otthon vagyunk,így kb 150km választ el minket,de vonattal nem olyan sok idő lenne. Akárhányszor felvetem,hogy eljöhetne,nemet mond. Volt itt nálunk egy bál,amire szerettem volna elmenni vele,de azt is lemondta,mert otthon szeretne lenni. Értem én,de max egy napról lett volna szó,és mehetett volna haza.
Így most,hogy nem jön,egy hónapig nem fogunk találkozni,de másféle módot se ajánlott fel hogy találkozzunk.
Mikor felvetettem neki,azt mondta ne duzzogjak.
Nem találkoztam még sem a közeli barátaival,sem a szüleivel.
Nyáron lesz unokatestvérem esküvője,megkérdeztem eljönne e velem,kitérő választ adott az alól is.
A szüleimmel jó a kapcsolata,jól megvannak.
A kérdésem az lenne,hogy én reagálom túl ezt a helyzetet? Sajnos hajlamos vagyok erre is,ezért kérdezem... de miközben hajtogatja,hogy én vagyok a mindene,nem ezt érzem,és ezzel sem ezt mutatja ki. Vagy ne várjak el ennyit tőle,végülis találkozunk évközben,kb minden nap,de pont ezért hiányzik ilyenkor csak még jobban.
Én csak szeretném,ha azt látnám rajta,hogy szeretne látni és szívesen eljönne hozzám,ha ez azt jelenti,hogy találkozhatunk,főleg úgy,hogy van ideje is rá,hisz nem kell tanulni se.
Én reagálom/durcázom túl?
Köszi szépen a válaszokat!
Köszi a válaszokat!
Nem hiszem,hogy más lány lenne a dologban..
Csak nagyon elszomorit a dolog.:(
Figyelj, ha lassan egy év után sem vagytok azon a bizalmi szinten, hogy őszintén elmondja neked, miért nem akar hozzátok menni, és miért nem visz téged haza, miért nem vállal fel az ismerősei, családja előtt, akkor az elég vészjósló képet ad a kapcsolatotokról. Ez nem igazán fog változni...
Én a helyedben leülnék vele őszintén és nyíltan beszélgetni erről (persze most nem tudtok leülni személyesen, de mindenképp megérné). Ha nem tud értelmesen és tisztán válaszokat adni, akkor felesleges folytatni az egészet.
Ezt a kérdést én is írhattam volna, nagyon hasonló a helyzet annyi különbséggel, hogy a szüleivel találkoztam egy köszönés erejééig. Beszéltem már vele sokszor, szépen, csúnyán, kiabálva, sírva. Szerinte nem ettől kapcsolat egy kapcsolat és mindig erőszakosnak kiállt ki amiért azt akarom, hogy jöjjön hozzánk.
Nagybácsi esküvőjére is hívtam attól is elzárkózott. Most ingyenes programok lesznek a városomban, az elől is ki fog táncolni...
A barátait nem ismerem, azért is erőszakos és hisztis vagyok amiért ez bánt és szóváteszem.
Mi egyszer szakítottunk is emiatt. Nem tetszett neki a nyári viselkedésem, a hiszti és az "erőszakosság" miközben 1,5 hónapig nem láttam, mert ő nem hajlandó jönni hozzám, magához meg nem hívott.
Ja és állítólag az exei ezt tűrték és előttem nem találkozott olyan "erőszakos" nővel aki nem bírja ezt elfogadni.
Sokáig nagyon bántott, mostmár nem annyira érdekel, de sajnos a barátom sem. Elvagyunk, valamit még talán érzek iránta. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem meg fog bukni a ti kapcsolatotok is. Egy idő után bele fogsz unni, hogy nem képes a kedvedért semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!