Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális hogy nem akar eljönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy nem akar eljönni hozzánk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már kb egy éve vagyunk együtt a barátommal,egy egyetemre és egy szakra járunk,így ismerkedtünk meg.

Szerencsére így szorgalmi időszakban majdnem minden nap tudunk találkozni,ezért hálás is vagyok. A probléma mindig a "nyári szünetben", vizsgaidőszakban áll fent.

Barátom volt már nálunk a nyáron,de csak másfél napra és azt is nagy rábeszélések árán tette meg.

Ő nem szeretné,hogy elmenjek hozzájuk,családi okok miatt,ezt el tudom fogadni nagyjából.

Azonban hozzánk ő továbbra se szeretne jönni. Most,már mindketten letudtuk a vizsgáinkat,otthon vagyunk,így kb 150km választ el minket,de vonattal nem olyan sok idő lenne. Akárhányszor felvetem,hogy eljöhetne,nemet mond. Volt itt nálunk egy bál,amire szerettem volna elmenni vele,de azt is lemondta,mert otthon szeretne lenni. Értem én,de max egy napról lett volna szó,és mehetett volna haza.

Így most,hogy nem jön,egy hónapig nem fogunk találkozni,de másféle módot se ajánlott fel hogy találkozzunk.

Mikor felvetettem neki,azt mondta ne duzzogjak.

Nem találkoztam még sem a közeli barátaival,sem a szüleivel.

Nyáron lesz unokatestvérem esküvője,megkérdeztem eljönne e velem,kitérő választ adott az alól is.

A szüleimmel jó a kapcsolata,jól megvannak.

A kérdésem az lenne,hogy én reagálom túl ezt a helyzetet? Sajnos hajlamos vagyok erre is,ezért kérdezem... de miközben hajtogatja,hogy én vagyok a mindene,nem ezt érzem,és ezzel sem ezt mutatja ki. Vagy ne várjak el ennyit tőle,végülis találkozunk évközben,kb minden nap,de pont ezért hiányzik ilyenkor csak még jobban.

Én csak szeretném,ha azt látnám rajta,hogy szeretne látni és szívesen eljönne hozzám,ha ez azt jelenti,hogy találkozhatunk,főleg úgy,hogy van ideje is rá,hisz nem kell tanulni se.

Én reagálom/durcázom túl?

Köszi szépen a válaszokat!

2017. jan. 28. 19:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Volt ilyen kapcsolatom - utólag kiderült, hogy a pasi nem tervezett velem komolyan, csak úgy "elvoltunk". Én voltam az a bizonyos szamár a ló helyett. Nem volt se megcsalás se semmi, meg amúgy a tenyerén hordozott, de - mint utólag kiderült - ő egyetlen pillanatig sem tervezett velem komoly kapcsolatot, csak ez nekem nagyon lassan esett le.

De totál ugyanez: nem vitt haza soha, ő se jött hozzánk, hiába hívtam és lett volna rá kíváncsi a családom, a barátok sem ismerték.

Végül ő szakított közel egy év után, amiért "túlságosan rátelepedtem", ezek utána lettek egyértelműek.

Téged sem kecsegtet szerintem ez sok jóval. :(

2017. jan. 29. 10:30
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat!

Igyekezni fogok vele őszintén beszélni,csak közben nagyon félek,hogy elveszitem tényleg!

De legalább már tudom,hogy nem csak én reagálom túl:P

2017. jan. 29. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!