Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele vagy nem? (Többi lent)

Figyelt kérdés

5 és fél éve vagyunk együtt a párommal. Korábban "anyósoméknál" laktunk most nyáron pedig kivettünk egy albérletet. Már egy ideje nagyon zavar, hogy soha nincs kedve kimozdulni. Soha nem volt az a nagyon jövök-megyek fajta, de ez valahogy már egyre jobban zavar, mert néha olyan jó lenne kicsit elmenni sétálni, kávézni, sütizni ilyenek, de ő csak itthol szeret lenni..nem járunk el szórakozni, új barátokat se igazán tudok szerezni, (mivel másik városba költöztünk) mert mindig csak itthol vagyunk, még most szilveszterkor is. Amikor felhozom a témát, mindig ideges lesz, hogy miért nem értem meg, hogy ő már kinőtt a bulizásból, meg örül ha pihenhet stb

.. Úgy érzem hogy nagyon lapos lett a kapcsolatunk, nyugdíjasok életét éljük, viszont nagyon szeretem, ő az első komoly kapcsolatom, együtt nőttünk fel szinte, és nem igazán tudom elképzelni az életem nélküle.Csak szeretném a normál fiatalok életét élni..Tudom hogy ő is nagyon szeret, de valahogy nem tudok így boldog lenni a kapcsolatban..Megbeszélni

nem nagyon lehet vele, hiszen mindig is ilyen volt, változni nem fog.

Mit tanácsoltok? Vajon jobb kilépni egy ilyen kapcsolatból vagy inkább törődjek bele?

Én 20/n

Ő 22/f

2018. jan. 1. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Jobb biztos nem lesz.

Ja, gondolom nagyon szereted, hiszen lehetőséget sem adtál magadnak, hogy más embereket megismerj.

Ilyen kis mikrokozmoszban laksz, mint megannyian.

20 évesen bőven van időd új életet kezdeni, új lehetőségeket felkutatni.

2018. jan. 1. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Elég fura, ha valaki már a 20-as évei elején ilyen - felmerül a kérdés, hogy mi lesz később? Lehet, hogy majd 40 felett rájön, hogy mennyi mindenből maradt ki és beüt nála a kapuzárási pánik. Szerintem ez nem egészséges, olyanok vagytok, mint egy néni meg egy bácsi. És vagytok már olyan régóta egyedül, hogy már szinte biztosra tudd, ez valószínűleg nem fog változni, sőt, rosszabb lesz. Ne tékozold el a szép fiatal éveidet egy monoton, bepókhálósodott kapcsolatban.
2018. jan. 1. 22:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, csak nagyon nehéz lenne elengedni.. de lehet hogy ez a jó döntés.. csak probléma még az is, hogy új város, senkire se tudok most számítani, teljesen egyedül maradok.. :(
2018. jan. 1. 22:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez legyen legnagyobb gond.

Kb. minden második emberrel megesik, hogy költözik és nem megy vele a családja, baráti társasága, stb.

Miért költöztél?

Visszafele is van ám út.

2018. jan. 1. 22:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Jobb kilépni, még nagyon fiatalok vagy ahhoz, hogy besavanyodj a párod mellett. Meg kell tanulni kompromisszumokat kötni, hogy ha ez neked fontos akkor néha mozduljon ki a kedvedért. Különben ha ez így folytatódik akkor előbb-utóbb eljutsz arra a pontra, hogy ránézel és már utálni fogod, hogy "csak ül a fenekén" és ennyi.

Ahogy te is mondtad, ő az első komoly kapcsolatod és nem tudod elképzelni az életed nélküle. Hidd el ez csak most van így. Az első nagy szerelem mindig meghatározó, de nagyon ritkán tart örökké. Remélem azért meg tudjátok oldani!

2018. jan. 1. 22:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Sztem hagyd el .Megbeszêlni vele nem lehet te igy meg beleőrülsz.20êves vagy még bőven lessz időd azon agyalni hogy mi lessz kb2-3év mulva.
2018. jan. 1. 23:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha már most unalmas vele, mi lesz 10 év múlva, ha már gyereketek is lesz?
2018. jan. 2. 01:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Én egy végtelenül introvertált személy vagyok, így részben értem a párodat. Ha neked ez így nem oké akkor viszont dobbantani kell amíg lehet. Ha laposnak érzed a kapcsolatod és a párod nem hajlik a változásra, akkor ez nem fog magától megjavulni. Ne felejtsd el, hogy ha a szakítás mellett döntessz, akkor te egy felnőtt nő vagy, felnőtt nők pedig nem függnek egy férfitól sem. Majd lesz új baráti köröd az új helyen,ha elkezdessz eljárni otthonról.
2018. jan. 3. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!