Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozhat egy ilyen lány?
Azért 26 évesen nem hiszem, hogy félni kéne az elkövetkezendő időktől.
Amúgy is, ahogy idősödik az ember úgy lesz nyíltabb és bátrabb, ergo nem kell 7 év ahhoz, hogy kiismerj valakit annyira, hogy eldöntsd, együtt akarsz-e vele élni, családot alapítani.
Én is nő vagyok aki nem szeretne gyereket. Sajnos ez nem egy olyan probléma amit beszélgetéssel meg lehet oldani. Teljesen megértem a párod mert én is azt érzem, hogy nem szeretem a gyerekeket, sok ismerősömnek van, nagyon szívesen vagyok nagynéni havonta 1-2 órát, de ennyi, utána már idegesítenek.
Ha a barátnődben soha nem volt meg a vágy egy gyerek iránt, megváltozhat, de nem valószínű.
Szerencsére nálunk ez nem probléma, mert a páromnak az előző házasságából már van gyereke. Viszont az exemmel hasonló volt a felállás, mint nálatok és komoly feszültségeket okozott, úgyhogy jobb, hogy vége lett és találtam valakit akivel egy irányba haladunk. Nektek is ezt kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!