Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozhat egy ilyen lány?
Előbb az írod, hogy nem mondott indokot, most azt írod, mondott.
Más gyerekét amúgy én sem feltétlenül komálom, azért a saját az másik kategória.
#12-es szülési fájdalmam még nem volt, de vesekövem már igen, úgyhogy van elképzelésem a szülési fájdalomról.
Banális.
Persze, hogy az.
Ezt vagy elfogadod, vagy nem.
Te, hogy viselkedsz a kapcsolatban? Kiérezni a cselekedeteidből, hogy gondoskodó apa és jó férj lennél?
Szerintem több esélyed lesz, ha ezt a témát nem hozod fel többet.
Ha rizikózni akarsz, akkor azt tedd csendben, de ne akadj fent, ha nem jön be a számításod és ne mást hibáztass érte, és készülj arra, hogy a jövőben sem akar gyereket.
Ez megváltozhat, bár kicsi rá az esély, viszont ha nyomulsz, akkor ilyen dafke ellenérzést fogsz szülni benne.
"Azt hittem úgyis változik, nőből van."
Istenem, de hülye vagy.
hogy megváltozhat-e? Franc tudja. A legapróbb dolgoktól a világrengető eseményekig bármi megváltoztathatja egy ember gondolkodását, felfogását, így nem tudhatod, hogy egy nap nem úgy ébred-e, hogy mégis inkább akar gyereket. Szerintem inkább arra kellene figyelni, nehogy egy ilyen helyzetben hirtelen jöjjön a váltás (a te példádra alapozva: onnantól, hogy kijelenti, hogy mégis gyereket akar még egy évet várnék és ha akkor is határozottan a gyerekvállalás mellett áll, csak akkor kezdenék hozzá), mert az később nagyon csúnyán visszaüthet.
Másrészt neked vagy el kell fogadnod a döntését vagy mérlegeld a lehetőségeid és lépj tovább! Kényszerből semmiképpen se vállaljatok gyereket, azzal csak mindhármótok életét pecsételnétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!