Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi a véleményetek, ha egy pasi sokat fingik és büfög és nem is akarja leplezni?
Figyelt kérdés
Tehát jön ami jön, kiengedi, simán, mindennemű szégyenérzet nélkül rotyogtat, büfög. Akár akkor is ha más eszik, vagy akár ő maga is étkezés közben van.
Néha nyilvánosan is elereszti magát, de akkor azért figyel, hogy ne nagyon lássák.
Plusz szokott néha az orrában, fenekében és köldökében, esetleg a fülében matatni.
És hangosan bőgve ásít szinte mindig, úgy, hogy nem teszi a kezét a szája elé, ez a tüsszögésre és köhögésre is igaz.
Illetve szokott köpködni.
2017. dec. 30. 17:29
21/24 anonim válasza:
És még senki nem rúgta pofán? a Holdig?..egy állat különb, bár azt régóta tudom ..
22/24 anonim válasza:
Az öntudatos suttyó...
de amikor rád jött a szarás miért mentél a bokorba???
Az utcán is "természetes", nem?
23/24 anonim válasza:
meselj a szexualis szokasairol kerlek
24/24 anonim válasza:
Fúj én meg most ettem... Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem az különböztet meg minket az állatvilágtól, hogy nem tojunk, pisálunk oda ahova épp jólesik, főleg nem más emberek előtt szedegetjük a taknyot meg a fülzsírt. Nekem is előfordult már hogy beleszáradt az orromba és ki kellett kaparnom kézzel, de nem a családtagjaim vagy a baráti köröm tiszteltem meg vele, hanem félrevonultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!