Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Mi a véleményetek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mi a véleményetek, ha egy pasi sokat fingik és büfög és nem is akarja leplezni?

Figyelt kérdés

Tehát jön ami jön, kiengedi, simán, mindennemű szégyenérzet nélkül rotyogtat, büfög. Akár akkor is ha más eszik, vagy akár ő maga is étkezés közben van.

Néha nyilvánosan is elereszti magát, de akkor azért figyel, hogy ne nagyon lássák.

Plusz szokott néha az orrában, fenekében és köldökében, esetleg a fülében matatni.

És hangosan bőgve ásít szinte mindig, úgy, hogy nem teszi a kezét a szája elé, ez a tüsszögésre és köhögésre is igaz.

Illetve szokott köpködni.

2017. dec. 30. 17:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%
Ha már találtál ilyen igénytelent, fogsz újra.
2017. dec. 30. 17:45
 12/24 A kérdező kommentje:
#10 Pacsi, ez már csak ilyen, én se fogom elnyomni, hogy később bajom legyen. Pl. ha kell az utcán is hugyozok, de szartam is már bokorban egy parkba, ha hív a természet nem lehet mit tenni, összecsinàlni nem fogom magam.
2017. dec. 30. 17:48
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Eldobalja a hasznalt tampont a szobaba?

Igazi prolik vagytok.

2017. dec. 30. 17:50
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ironizálni a szarást ne kapcsold már össze a büfögéssel. Zavar, hogy valaki nem ért veled egyet?
2017. dec. 30. 17:50
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Mintha dedóba lennék.
2017. dec. 30. 17:51
 16/24 anonim ***** válasza:
82%
Sőt, 7#-es, még a karácsonyfát is feldughatnám magamnak nem?? :DDDD Borzasztó. Hányni hogy szokott? Könyvtárba megy ha kell neki??
2017. dec. 30. 18:19
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Lesz_rom, hogy otthon vagy a családjával mit csinál. Az biztos, hogy velem nem lesz semmi közelebbi kapcsolata.
2017. dec. 30. 18:37
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen direkt provokatív kérdés? A suttyók így szokták, de azt nem gondoltam, hogy reklámozzák is..
2017. dec. 30. 18:57
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Egészségére, csak engem hagyjon békén, mert undorító.

Éltem együtt ilyen emberrel, nem tudom, mit szólt volna, ha a fingós-böfögős száma után az ágyába hányom a vacsorámat reflexből.

2017. dec. 30. 19:03
 20/24 anonim ***** válasza:
36%

Zúg a fejem, csilingel a herém...,

Talán csak nem egy...karácsonyfa tolatott belém..?

/írta: ismeretlen szerző műve/

2017. dec. 30. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!