Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik az, hogy egy pasi ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik az, hogy egy pasi ok nélkül bunkó?

Figyelt kérdés

Párom elég furcsa mostanában. Írok neki,fenn van,de csak sokkal később válaszol. Ha írom neki hogy “szeretlek” nagynehezen visszaírja hogy “énis téged”. Aztán van hogy ok nélkül elkezd bunkó lenni,miközben én megteszek érte mindent. Megkérdeztem ezt miért kell,mit csináltam,hogy most ezt érdemlem? (Nem vitáztunk se semmi) erre annyi volt a válasza:”nemtudoom”. És nem fejti ki konkrétan mi baja van velem. Gyanakszom más nőre,mert eddig nem volt ilyen probléma,sosem. 4 éve vagyunk együtt,ő 21/F én 20/L

Azért már elég jól ismerem de ilyet még sosem csinált.

2017. dec. 25. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:
52%

Mindennek oka és célja van. Az ember sose ok nélkül b..nkó.

Te ismered, hogy milyen a kapcsolatotok. Minden rendben van vele? Harmonikusan boldog?

Lehet, hogy azért ír később, mert dolga van, gondolom neki is van saját élete.

2017. dec. 25. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hamarosan le leszel cserélve,lépj!
2017. dec. 25. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
37%

"Mindennek oka és célja van." #1-es, ez az én szövegem! :)

Kérdező, lehet nincsen semmi baja, illetve tényleg maga sem tudja mi az, pedig csak most olyan időszaka van, amiben többet kívánja az egyedüllétet. Mindenesetre, ha tudtok, beszéljetek róla.

2017. dec. 25. 17:16
 4/5 A kérdező kommentje:

Most pont egy nehezebb időszakban vagyunk,nem olyan tragikus a helyzet azért,de úgy érzem benne van a pakliban más nő. Tudjátok ez ilyen női megérzés:)) ha viszont rákérdezek és mondom hogy beszéljünk erről őszintén mert másképp nem lehet semmit megoldani,illetve a megcsalás sem megoldás semmire,akkor folyton azt mondja “nem nincs másik nő de te mindig ezzel jössz ezzel teljesen megölöd a kapcsolatunkat és pont ezért fogsz máshoz üldözni ha nem fejezed be hagyj ezzel békén”

És azóta alig kommunikálunk,még nem lakunk együtt. Holnap karácsonyozunk közösen..

2017. dec. 25. 17:27
 5/5 omba ***** válasza:

Létezik. Olyannak született, úgy nőtt fel.

Ha jól látom, ő bunkóra váltott veled - annak meg biztos oka van. Nem nagy talány micsoda. PUHAP.. ahhoz, ki kimondja a szakítást, majd így rávezet.

2017. dec. 26. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!