Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tart elfeledni egy lányt? Közel 2évig jártunk
Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 19:24
1/9 anonim válasza:
Az sokmindentől függ, ki szakított, miért, milyen volt a kapcsolatotok, hogy váltatok el, mennyire volt neked fontos...
Általánosságban azt mondják, hogy feleannyi ideig tart teljesen felépülni a szakításból, ameddig a kapcsolat tartott.
2/9 anonim válasza:
Megszeretni egy pillanat is elég, de feledni egy élet kevés. Szóval: mindenkinél ez a folyamat más- más ideig tart. Sajnos azt nem tudom megírni neked, hogy épp nálad meddig fog tartani. De javaslom, hogy ne hagyd el magad és járj el a haverjaiddal szórakozni. 30/N.
3/9 anonim válasza:
addig ameddig nem találkozol egy új lánnyal, akit szeretni tudsz.szerintem.
4/9 anonim válasza:
nekem a fél év az 4-5 hónapba tellt, de aztánr rájöttem h teljesen nem vagyok még rajta túl:S
5/9 anonim válasza:
Amikor fél évig jártunk szakítottunk. Nem ment a felejtés, pedig nem találkoztunk, nem is tudtunk egymásról.Nagyon hiányzott, majd belehaltam, pedig volt más kapcsolatom. ) hónap múlva összejöttünk, és 8 éve együtt vagyunk.Sosem tudnám kiheverni ha szakítanánk. Az előző kapcsolataim végén egyet sírtam, másnap meg már ok volt minden.
6/9 anonim válasza:
Hallottam olyanrol is hogy egyensuly ember, én például olyan vagyok. Annyi az egész hogy kb annyi idő elfelejteni amennyi időt együt voltatok :S
7/9 anonim válasza:
20.17es...
Teljesen ugyanígy érzek én is... Csak nekem most lett vége 7hete a majd 2éves kapcsolatomnak... És egyszerűen nem vagyok túl rajta, és nem is tudom túltenni magam:S Eddigi exeimen MAX 1hét után túl voltam... Rajta majd2hónap után se vagyok:S Szerintem nem is leszek sose... Mindig úgy éreztem ő nekem az igazi... És még most is úgy érzem... Félek sose fogok találni még egy ilyen pasit akit így tudok szeretni:(
8/9 A kérdező kommentje:
a lány szakitottt nagyon szerettük egymást és énis ugyérzem h soha nem tudom tultenni magam rajta mert nagyon szeretem imádom akármit megtennék érte ahh
2010. jún. 3. 21:51
9/9 anonim válasza:
Az én tapasztalatom is az, hogy feleannyi idő kell a tökéletes túllevéshez, mint ameddig tart. 25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!