Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Van egy srác akivel tavaly jártunk.
Kislány, ezt hívják lelkiismeretnek. Gondolom indok nélkül hagytad ott, és most előjött a jó öreg bűntudat... ami bíz olyan mint a halál, meg az adó. Elfuthatsz előle, de lerázni nem tudod.
A legjobb amit tehetsz az, hogy lesz ,,tököd" és odaállsz elé, hogy megbeszéljétek. Ha szerencséd van, még nem utált meg teljesen.
Elég érdekes vagy..
Hogy felejthetnéd el, ha beszélgetsz vele? Ha valakit el akarsz felejteni, akkor nem beszélsz vele. Tehát megoldás: hagyd őt békén. Biztos neki sem könnyű, hogy aki kidobta, az most írkál neki. Inkább őt sajnálom.
hát igen tudom h szerencsétlen vagyok de akkor is valahogy vonzódom hozzá mikor nem is találkozom vele.. és még mindig bennem van az az időszak pedig nem is volt olyan hosszú kb 2 hónap...
és én is sajnáltam őt,egy ideig nem is beszéltünk de aztán rám írt.. és azóta kisebb 1 hetes kihagyásokkal beszélgetünk és azt is csak azért mert én nem mentem netközelbe és inkább próbáltam leszarni de nem bírtam sokáig mert kíváncsi voltam rá...
Akkor talán kegyeskednél végre ezt vele is közölni!
(első voltam megint.)
Köszönöm szépen kedves első!
ezt már tudtam magamról h marha vagyok (nap mint nap meg is kapom ) de hogy még a szerelemben is az legyek ez tényleg szánalmas..mert ügyebár ez az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!