Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egy féltékeny idióta lett, amióta megtudta, hogy biszex vagyok, és voltam már lánnyal. Várjam meg, amíg megbarátkozik vele vagy szakítsak?
Senki nem mondta, hogy neked könnyű, de azt realizált, hogy te cseszted el az ünnepeket, nem a barátod. Nincs gond azzal, hogy biszex vagy, de a heteroszexuális az alapértelmezett, így érdemes tisztázni ezt ismerkedéskor. Voltaképp az történt, hogy kicsavartad a kezéből a döntés lehetőségét, hogy még objektíven, hideg fejjel eldönthesse, hogy szeretne-e kapcsolatot és el tudja fogadni vagy nem. Te bevártad, míg kötődik hozzád és ki vártál egy olyan időpontot, amikor már egyrészt kötődik hozzád, másrészt nem "veszekedni illik". Akárhogy magyarázod, de ez gyáva, undorító húzás volt részedről. Valóban, szabad világban élünk, de ne játszd meg, hogy meglepődni azon, amikor az okot okozat követi. Szakíts, ha van gerince és a jövőben tájékoztass időben, akivel kezdesz. Ha annak lemondod akit érint, az nem dicsekvés. Aki szerint még az, az hülye.
31/f
Bocs az automatikus javításért, remélem azért nem megy az érthetőség rovására.
31/f
Az érdekes, hogy egy pasit jobban elnézne, mint egy nőt... a nő olyat tud nyújtani, amit ő nem , meg más férfi sem, - szóval nem értem.
Hogy az a reakciója, hogy "nem enged el" - nekem mindenképpen a szakítást jelenti, mindegy, kinek miben van igaza.
Miért hiszik azt az emberek, hogy a biszex emberek fűvel fával.
Személy szerint ha párkapcsolatban vagyok akkor tőlem körülzsonghat pasi-csaj nem érdekel, mert a párommal vagyok... ha haldoklik a kapcsolat az sem a beállítottság miatt lesz.
Elcsépelt frázis, de ahol egy harmadik meg tud jelenni, ott gond van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!