Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom egy féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy féltékeny idióta lett, amióta megtudta, hogy biszex vagyok, és voltam már lánnyal. Várjam meg, amíg megbarátkozik vele vagy szakítsak?

Figyelt kérdés
Coming-outoltam neki, és azóta nem engedi, hogy a barátnőimmel legyek egyedül. Azt mondta, hogy azt még el tudná viselni, ha egy férfiért hagynám ott, mert lenne esélye, hogy visszaszerezzen, de egy azonos nemű kapcsolat más, mint egy ellenkező nemű, így talán egy nőtől nem tudna visszahódítani. Tönkretette az ünnepeket a veszekedésével és amikor rajtakapott, hogy egy lánynak írogattam (barát), számon kérte tőlem. Fiúkra is féltékeny volt eddig, de nem maximum csak említés szintjén.
2017. dec. 27. 12:16
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
20%

Senki nem mondta, hogy neked könnyű, de azt realizált, hogy te cseszted el az ünnepeket, nem a barátod. Nincs gond azzal, hogy biszex vagy, de a heteroszexuális az alapértelmezett, így érdemes tisztázni ezt ismerkedéskor. Voltaképp az történt, hogy kicsavartad a kezéből a döntés lehetőségét, hogy még objektíven, hideg fejjel eldönthesse, hogy szeretne-e kapcsolatot és el tudja fogadni vagy nem. Te bevártad, míg kötődik hozzád és ki vártál egy olyan időpontot, amikor már egyrészt kötődik hozzád, másrészt nem "veszekedni illik". Akárhogy magyarázod, de ez gyáva, undorító húzás volt részedről. Valóban, szabad világban élünk, de ne játszd meg, hogy meglepődni azon, amikor az okot okozat követi. Szakíts, ha van gerince és a jövőben tájékoztass időben, akivel kezdesz. Ha annak lemondod akit érint, az nem dicsekvés. Aki szerint még az, az hülye.

31/f

2017. dec. 27. 14:38
 32/36 anonim ***** válasza:

Bocs az automatikus javításért, remélem azért nem megy az érthetőség rovására.

31/f

2017. dec. 27. 14:41
 33/36 anonim ***** válasza:

Az érdekes, hogy egy pasit jobban elnézne, mint egy nőt... a nő olyat tud nyújtani, amit ő nem , meg más férfi sem, - szóval nem értem.

Hogy az a reakciója, hogy "nem enged el" - nekem mindenképpen a szakítást jelenti, mindegy, kinek miben van igaza.

2017. dec. 27. 16:50
 34/36 anonim válasza:
23%
A barátod egy idióta, különben is a nő-nővel egy normális, egészséges férfinál nem számít megcsalásnak.
2017. dec. 27. 19:30
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Miért hiszik azt az emberek, hogy a biszex emberek fűvel fával.

Személy szerint ha párkapcsolatban vagyok akkor tőlem körülzsonghat pasi-csaj nem érdekel, mert a párommal vagyok... ha haldoklik a kapcsolat az sem a beállítottság miatt lesz.

Elcsépelt frázis, de ahol egy harmadik meg tud jelenni, ott gond van

2017. dec. 28. 08:49
 36/36 kokohoho ***** válasza:
A pasid tényleg egy idióta! Milyen kapcsolat már az, amiben valaki korlátozással akarja maga mellett tartani a partnerét?! Egyáltalán mit remél ettől a tiltástól? Ez a "talán egy nőtől nem tudna visszahódítani" csak süket duma! Nem ezért féltékeny, hanem mert az önbizalom hiányos, pici agyában a kis ördög azon kattog, hogy mi lesz a túl méretes egójával, ha kiderül az ismeretségi körében, hogy egy nő miután vele volt, inkább a leszbi énjét választotta! Egy igazi férfi, ha sikerült egy ilyen lányt meghódítania, büszke rá és a megtartását kihívásnak tekinti! Nem kalitkába zárja, hanem mindent megtesz azért, hogy szabad akaratából akarjon mellette maradni, mert boldogok egymással! Ha igaz, hogy az őszinteség minden kapcsolat alapja, akkor a tieteknek, egymással nincs jövője,,,, mert hogyan lehetnél ezek után őszinte vele, ha így kiakadt a közös múltatok előtti dolgaidon? Abban meg nem értek egyet azokkal, akik szerint már az első randin szólnod kellett volna! Az őszinteségi roham egy baromság, addig ameddig azt sem tudjátok, mit akartok egymástól! Az őszinteséghez bizalom kell, a bizalomhoz meg idő! Akkor nyíltál meg, amikor te jónak láttad! Nem mástól kellett megtudnia, nem is a tervezett közös gyermeketek fogantatása után, vagy a házasságotok alatt derült ki, hanem te mondtad el, még az ismerkedési periódusotokban és ez az időszak éppen erre való.
2018. jan. 4. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!