Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom egy féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy féltékeny idióta lett, amióta megtudta, hogy biszex vagyok, és voltam már lánnyal. Várjam meg, amíg megbarátkozik vele vagy szakítsak?

Figyelt kérdés
Coming-outoltam neki, és azóta nem engedi, hogy a barátnőimmel legyek egyedül. Azt mondta, hogy azt még el tudná viselni, ha egy férfiért hagynám ott, mert lenne esélye, hogy visszaszerezzen, de egy azonos nemű kapcsolat más, mint egy ellenkező nemű, így talán egy nőtől nem tudna visszahódítani. Tönkretette az ünnepeket a veszekedésével és amikor rajtakapott, hogy egy lánynak írogattam (barát), számon kérte tőlem. Fiúkra is féltékeny volt eddig, de nem maximum csak említés szintjén.
2017. dec. 27. 12:16
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Szóba jöttek az LMBTQ-kérdések, és akkor vallottam be neki.
2017. dec. 27. 12:36
 12/36 anonim ***** válasza:
10%
Én is LGBTQWERTY vagyok.
2017. dec. 27. 12:38
 13/36 anonim ***** válasza:
61%

Nem, meg kellett volna mondani az első szex előtt, mielőtt felmentek szobára.

"Figyelj drágám, én komolyan gondolom veled a kapcsolatot, ezért egy fontos dolgot szeretnék megosztani. Megértem, ha nem tudod elfogadni, csak őszinte szerettem volna lenni, hogy korrekt legyek. Biszex vagyok, korábban egy lánnyal voltam kapcsolatban. Most te vagy a fontos a számomra, mit gondolsz, el tudod ezt fogadni?

2017. dec. 27. 12:38
 14/36 anonim ***** válasza:
70%

Ezt a lehető leghamarabb tisztázni kell, nem két hónap után.

Igen, szia, biszex vagyok, csak tudd, ha így is ismerkedni akarsz, szívesen veszem.

2017. dec. 27. 12:39
 15/36 anonim ***** válasza:
71%

Az emberek többsége azt hiszi, hogy a biszexualitás összefügg azzal, hogy mennyire monogám valaki.

Azt tisztázd vele, hogy neked mi az álláspontod:

- szükséged van nőre és férfire is, tehát óhatatlanul meg fogod őt valamilyen formában kerülni (akár a tudtával, akár a háta mögött).

- el tudod képzelni az életed nővel és férfivel is, de amúgy monogám vagy, ha van párod, akkor nem vágysz másra se nőre, se férfire.

Mi heterók általában a biszexeket az előbbi csoportba tartozónak gondoljuk, pedig állítólag sokkal több közöttük is a 2., aki bármelyik nemmel tud kapcsolatot, de nem vágyik feltétlen állandóan a párjával ellentétes neműre.

2017. dec. 27. 12:41
 16/36 A kérdező kommentje:

Akkor meg jön a kritika, hogy mások orra alá dörgölöm és dicsekszem vele.

Ha titkolom, és a "négy fal között csinálom" - minek, hiszen szabad világot élünk

Ha felvállalom - dicsekszem vele

Ha nem említem, amíg nem aktuális/nem tagadom le, csak nem beszélek róla - hazug vagyok

Lehet igazatok van, de azért nekem se könnyű.

2017. dec. 27. 12:42
 17/36 anonim ***** válasza:
11%
Mióta vagytok együtt? Ha már a kapcsolat elején ezt csinálja, mi lesz később?
2017. dec. 27. 12:43
 18/36 anonim ***** válasza:
66%

A biszexualitást csak akkor kell tisztázni első randi előtt, ha kérdező nem monogám kapcsolatot akarna. Teljesen mindegy kivel volt eddig, ha most a barátjával akarna lenni.

A barátnak viszont be kellett volna jelenteni az első randi előtt, hogy ő féltékeny típus. Ez sok kapcsolatot tönkretesz.

Kérdező, várj 1-2 hetet hátha lenyugszik. Végülis az eddigi kisebb, férfiakkal szembeni féltékenykedéseit is elviselted, így is tetszett a srác, akkor ennyit már várjál. 1-2 hét alatt talán lemegy arra a féltékenységi szintre, mint amit a férfiakkal szemben tanúsít.

2017. dec. 27. 12:47
 19/36 anonim ***** válasza:
14%
Minek kéne elmondani? Pasik is titkolják a qrvázást.
2017. dec. 27. 12:49
 20/36 anonim ***** válasza:
51%

"A biszexualitást csak akkor kell tisztázni első randi előtt, ha kérdező nem monogám kapcsolatot akarna. "

De azért gondolom támogatod, ha egy nem heteroszexuális "coming outol", mert az milyen jó már, lol.

Nem, ezt az elején tisztázni kell.

2017. dec. 27. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!