Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egy féltékeny idióta lett, amióta megtudta, hogy biszex vagyok, és voltam már lánnyal. Várjam meg, amíg megbarátkozik vele vagy szakítsak?
Emberek, párkapcsolatról beszélünk. Vagy a biszex srác se mondja el a csajnak, hogy őt előtte pasik dugták?
Hihetetlen ez az oldal. :DD
Igazából semmit sem kell mondani, csak akkor mi értelme a kapcsolatnak, ha mindenki a saját kis titkait rejtegeti állandóan.
Az ilyenből lesz botrány, aztán bizalmatlanság a köv. kapcsolatban és így tovább, ami csak mérgezi a társadalmat, pedig az már így is eléggé kifordult magából.
Engem nem érdekelne, ha a pasi biszex.
De nem látjátok a képmutatást? Mikor a szűzek prostizni akarnak és nagyban tanácsoljátok, hogy kussoljanak róla? Meséljetek, milyen érzés, ha valaki hazugságokkal megy egy kapcsolatba?
Én sem ezzel kezdtem az ismerkedést, menet közben derült ki.Párom teljesen elfogadja, tőle lehetnék lánnyal ha úgy alakulna.
Szerintem rosszul reagált a párod, így a helyedben átgondolnám vele maradjak e.Mert ugye ez nem fog változni és ha nem tudja elfogadni, féltékené lesz mindenkire aki él és mozog, megmérgezi a kapcsolatot.
Ülj le vele beszéljétek át.
Jaj, előző válaszolók: Nem ennyire fekete-fehér minden! Ennyi erővel egy önéletrajzi könyvet kéne a párod kezébe nyomni az első percben... ne legyünk álszentek!
Én is biszex vagyok. Nálunk úgy jött fel a dolog, hogy az első szex alkalmával picit zavarban voltam, (meg kellett szokni, hogy újra férfival vagyok :)) a párom kérdezte, hogy mi a baj, én meg elmondtam neki, hogy rég voltam pasival, mert előtte 4 évig barátnőm volt, ezért voltam zavarban. Megbeszéltük, minden oké volt még poénkodott is rajta, azóta is együtt vagyunk évek óta. Nem féltékenykedik se pasikra, se nőkre, mert tudja, hogy én vele akarok lenni.
Viszont ha a te pasid ennyire féltékeny lett, el kéne gondolkoznia azon, hogy mennyire van jóba a saját önbizalmával.
Mindenki máshogy reagál de ez nem ok arra, hogy ilyen fajsúlyos témába ne avasd be azt, akivel együtt vagy.
Van aki poénkodik rajta, van akinek sok, de a lehetőség arra, hogy eldöntse, poénkodni akar-e rajta, vagy sok neki, azt ne vedd el tőle.
De ezt bizonyára te is érzed, ha még szex előtt úgy voltál vele, azért megemlíted.
Eléggé beteg, hogy ennyire féltékeny
Szerintem nem gond, hogy most mondtad el, az a ciki, hogy így reagált.
27-es: Értem, hogy mire gondolsz, de szerintem a kérdező se direkt akart titkolózni. Lehet várta a megfelelő alkalmat (passz, ez csak egy tipp). Ez már teljesen relatív, de szerintem 2 hónap nem annyira hosszú idő, mégse éveket titkolta.
Magamból kiindulva, ha a párom nem kérdez akkor rá, hogy miért vagyok zavarban, lehet nem akkor, hanem valamikor később kerül szóba, nem tudom.
De természetesen értem, hogy másnak ez miért lehet túl sok.
9#, Oviherceg vagy. :))
Bízzon benned. Szeresd. Ő sem akar minden egyes lánytól valamit, csak mert az életében vannak.
Így sem akar minden biszex minden egyes őket körülvevő embertől valamit.
A barátod nőjön fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!