Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom teljesen érdektelen a karácsony után, mit tegyek ilyen helyzetben?
Előzőleg még a férjed volt, és 3 napja csak rajzfilmeket nézett. Most meg ez a problémád?
Kamu!!!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
Na bumm... Te meg a kupdadöntő iránt vagy érdektelen.
Nem vagyunk egyformák. Bár egy jó kapcsolatban mindkét fél próbálja legalább nem elrontani a másik hangulatát.
Honnan tudjátok, h férje volt egy előző kérdésben? Nincs is kint a kérdező neve.
Amúgy az én párom sem szereti a karácsonyt, mindig azt mondom rá, hogy igazi kis Grincs :D Ezzel nem lehet mit csinálni, ha nem szereti, nem szereti. Szerencsére elviseli a díszítési lázamat, sőt most még a fát is megdicsérte, hogy szép lett. Kis lépések, próbáld meg erélyesebb bevonni, de ha nagyon nem akarja, hagyd rá.
Kíváncsi lennék mit szólnál, ha más hitű lenne, mint Te és ő akarná rád erőltetni a Hanukát, Kwanzaa-t vagy a pogány Szaturnáliát.
Mert kb. a karácsony erőltetése is hasonló. Tökéletesen jellemzi az USA világnézetét: Vásárolj! VÁSÁROLJ!!!! Zabálj... ZABÁLJ!!! Nyálgiccsfilmet nézzél... NYÁLGICCSFILMET NÉZZÉL!
És támadnak a jókis filmek: Télapu, Resszkessetek...! széria, Bétóvenkutya, Grindzs...
Én ilyenkor azt csinálnám hogy a részletekből kihagyom. Nem fogja jobban érdekelni csak mert minden szalag meg gyertya meg karácsonyi bizbasz miatt kirángatom hogy tetszik-e neki, legfeljebb összeveszünk.
Bár a tévé előtt döglést annyira nem értékelném, de nem muszáj neki részt venni a dekorálásban. Menjen el addig bevásárolni mondjuk. Vagy takarítson.
Inkább megcsiálom magamnak, a párom meg van annyira kulturált hogy ha látja hogy büszke vagyok rá, megdicséri a kész művet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!