Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármi, amit megbántál? Vagy minden úgy jó, ahogy alakult?
én megbántam azt, hogy eljottunk lakni egyik helyrol a masikra, mert itt megbantam azt, hogy ragyujtottam, azt, hogy egy senki, akit alig ismertem, elvette a szuzessegemet, az, hogy beleszerettem 2 fiuba is egyszerre, es osszejottem az eggyikkel, na persze azt, hogy megcsaltam a masikkal, megbantam, hogy annyukammal csunyan beszeltem, es raemeltem a kezet, megbantam, hogy a gépbe loktem valaha is penzt, megbantam, hogy csunyan beszeltem, es azt is, loptam, csaltam s hazudtam....
egyszeruen mindazt megbantam, hogy nemhaltam meg, mikor komplikációk leptek fel a szulesnel, es csak az eggyiket lehetett volna megmenteni, de vegul en is es anyukam is megmenekult. Ja
es azt banom a legjobban, hogy Istenre mondta csunya szot.
nezzetek hulyenek bolondnak nemerdekel az sem.
de azert jol megvagyok igy lassacskan, penzem van mindég, va eretsegim, hajtasim, autom, es egy fiu, akit nagyon szeretek es 7 eve vagyunk eggyut. ez a legjobb, mi tortent velem 20 ev alatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!