Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van bármi, amit megbántál?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bármi, amit megbántál? Vagy minden úgy jó, ahogy alakult?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 21:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Elmondtam egy barátomnak, hogy többet érzek iránta... és elvesztettem őt. 19/L
2010. jún. 2. 21:13
 2/12 anonim ***** válasza:
IGEN! Megbántam hogy túl sokat játszottam a jó kisfiú szerepét! Ha nem így tettem volna akkor ma nem azt mondhatnám el hogy csak 2 csajon mentem végig... De ami késik nem múlik! :D
2010. jún. 2. 21:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Első: Ne bánkódj! Senkinek sem lett volna jobb ha visszatartod az érzéseidet!
2010. jún. 2. 21:15
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen, de nem változtatnám meg, mert ettől vagyok az aki vagyok.
2010. jún. 2. 21:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Minden egyes barátnőmmel való veszekedést.
2010. jún. 2. 21:17
 6/12 anonim ***** válasza:

Igen, van pár dolog amit bánok, de ezeket már megváltoztatni nem tudom. Majd elválik, hogy lesz-e a későbbiekben még ilyen.

18/F

2010. jún. 2. 21:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Első vok: másképp nem is alakulhatott volna, mivel nekem van barátom, de jobbnak láttam, ha tudja mit érzek, és igy vagy megmarad a barátság, vagy nem. De talán jobb is igy, mert akkor csak ő járt volna a fejemben.
2010. jún. 2. 21:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Elég sok mindent megbántam, de úgy gondolom mindenki. Megbántam, hogy nem mindig készültem fel a vizsgámra és nem az agyamnak megfelelő jegyet kaptam, megbántam, hogy életemben először rágyújtottam, megbántam, hogy hagytam, hogy tönkremenjen életem első kezdődő kapcsolata és megbántam még ezen kívül ezer dolgot. Ettől függetlenül én boldog vagyok és teljes az életem.
2010. jún. 2. 21:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem, mert ha hibáztam is, tanultam belőle. Valamint sose hibáztam akkorát, hogy azt ne lehessen jóvátenni.

22l

2010. jún. 2. 21:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Hozzátenném, hogy olyan típus vagyok, aki mindig mindent 20x átgondol, mielőtt megtenné, + amibe belekezdek, abból mindig próbálom a tőlem telhető legjobbat kihozni.

(21:29-es)

2010. jún. 2. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!