Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ennyire bántó valaki, mi az hogy nem vagyok romantikus alkat?
"Amúgy komolyan azthittem velem fogtok egyetérteni."
Azonkívül, hogy szerintem egy troll vagy, ráadásul már többször is írtál ki ilyen és ehhez hasonló hülyeségeket, nos, nem nem jól hitted.
Szánalmas vagy!
Az a poén, hogy amúgy párodnak sokkal JOBB lenne NÉLKÜleD!
Nekem aztán hiába magyarázod, hogy megbeszélitek, meg stb., ez a tök felelseges passzív-agresszív hiszti pont azt bizonyítja, hogy NEM beszéled meg, ami szar, vagy bánt, hanem inkább elvonulsz duzzogva.
Nekem ne meséld be, hogy "amúgy" jól kommunikálsz, csak ez egy 2kivételes" alkalom.
Ismerem az ilyen "remek" mentalitást, volt jópár évig benne részem.
Az volt a marha nagy kompromisszum, hogy addig sértődősdit meg nemszólokhozzádot játszott, míg bocsánatot nem kértem és addig bxtatott, míg végül úgyis igazat adtam neki, csak fogja már be.
Te pont ilyennek tűnsz, ez a szexmegvonás meg undorító. Velem egyszer játszhatnád el a felesleges hisztit, de aznap repülnél a francba.
Oké, most már tuti, hogy troll vagy.
Én próbáltam segíteni az elején, de megint csak az időmet pazaroltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!