Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet ennyire bántó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ennyire bántó valaki, mi az hogy nem vagyok romantikus alkat?

Figyelt kérdés
Tök véletlen meghallottam hogy amikor a barátom a haverjával beszélt akkor pont rólam esett szó,hogy én mennyire nem vagyok romantikus alkat. Nem bántó szándékkal mondhatta a barátom,de teljesen téves az állítása és ezt megcáfolom. Nem is értem hogy mondhatott ilyet? Mégiscsak rosszul érintett. Tekintve,hogy pont most lesz a ki,,,ott karácsony is a napokban és veszem neki az ajándékot, szeretnék majd finom vacsorát csinálni meg minden ami romantikus dolog. Erre pont azt kell meghallanom,hogy nekem semmi érzékem a romantikához,de ah nem is baj. Mérgemben úgy döntöttem nem is készülök semmivel sem. Oda adom neki az ajándékot aztán kész. Nem kell romantikus vacsora, gyertyák,szex meg ilyesmi. Mert én nem vagyok romantikus. Röhej! Még képet is nyomtattam ki kettőnkröl amit neki akartam adni. Szerintetek jogos,hogy ezzel megbántott engem? Vagy túlreagálom? Nem értem miért esik ez ilyen rosszul. De elment minden kedvem,hogy meglepjem őt bármivel is.
2017. dec. 18. 11:09
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
62%

"Amúgy komolyan azthittem velem fogtok egyetérteni."

Azonkívül, hogy szerintem egy troll vagy, ráadásul már többször is írtál ki ilyen és ehhez hasonló hülyeségeket, nos, nem nem jól hitted.

Szánalmas vagy!

2017. dec. 18. 15:20
 42/46 anonim ***** válasza:
Neked fizikai fájdalmat okoz kinyitni a szád és elmondani a problémád pontos okát annak, aki okozza?? Ráadásul honnan a francból gondolod, hogy a célozgatásnak és játszmázásnak bármi haszna lenne?? Soha az életben nem jött be hosszútávon senkinek, mindig csak további problémákat generál, majd pont te leszel a kivétel? A figyelmet azt meg fogod kapni, persze, csak épp marhára nem azt a fajtát, amit szeretnél.
2017. dec. 18. 15:23
 43/46 anonim ***** válasza:
76%

Az a poén, hogy amúgy párodnak sokkal JOBB lenne NÉLKÜleD!

Nekem aztán hiába magyarázod, hogy megbeszélitek, meg stb., ez a tök felelseges passzív-agresszív hiszti pont azt bizonyítja, hogy NEM beszéled meg, ami szar, vagy bánt, hanem inkább elvonulsz duzzogva.

Nekem ne meséld be, hogy "amúgy" jól kommunikálsz, csak ez egy 2kivételes" alkalom.

Ismerem az ilyen "remek" mentalitást, volt jópár évig benne részem.

Az volt a marha nagy kompromisszum, hogy addig sértődősdit meg nemszólokhozzádot játszott, míg bocsánatot nem kértem és addig bxtatott, míg végül úgyis igazat adtam neki, csak fogja már be.

Te pont ilyennek tűnsz, ez a szexmegvonás meg undorító. Velem egyszer játszhatnád el a felesleges hisztit, de aznap repülnél a francba.

2017. dec. 18. 15:28
 44/46 anonim ***** válasza:
:DD Hogy képes valaki ennyit hisztizni, amikor egy tök pozitív dolgot mondtak róla? Kérdező remélem hamar otthagy ez a szerencsétlen idióta, most már csak rájön milyen nyomorulttal van együtt :D
2017. dec. 18. 15:31
 45/46 anonim ***** válasza:
62%
Nekem ez a vacsi meg ezek sosem voltak romantikusak. Enni eszek mindig minden nap :D azért mert gyertyánál eszek sem érzem romantikusnak.
2017. dec. 18. 15:35
 46/46 anonim ***** válasza:
66%

Oké, most már tuti, hogy troll vagy.

Én próbáltam segíteni az elején, de megint csak az időmet pazaroltam...

2017. dec. 18. 15:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!