Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ennyire bántó valaki, mi az hogy nem vagyok
romantikus alkat?
Figyelt kérdés
Tök véletlen meghallottam hogy amikor a barátom a haverjával beszélt akkor pont rólam esett szó,hogy én mennyire nem vagyok romantikus alkat. Nem bántó szándékkal mondhatta a barátom,de teljesen téves az állítása és ezt megcáfolom. Nem is értem hogy mondhatott ilyet? Mégiscsak rosszul érintett. Tekintve,hogy pont most lesz a ki,,,ott karácsony is a napokban és veszem neki az ajándékot, szeretnék majd finom vacsorát csinálni meg minden ami romantikus dolog. Erre pont azt kell meghallanom,hogy nekem semmi érzékem a romantikához,de ah nem is baj. Mérgemben úgy döntöttem nem is készülök semmivel sem. Oda adom neki az ajándékot aztán kész. Nem kell romantikus vacsora, gyertyák,szex meg ilyesmi. Mert én nem vagyok romantikus. Röhej! Még képet is nyomtattam ki kettőnkröl amit neki akartam adni. Szerintetek jogos,hogy ezzel megbántott engem? Vagy túlreagálom? Nem értem miért esik ez ilyen rosszul. De elment minden kedvem,hogy meglepjem őt bármivel is.
Atyaég :D :D Csak sajnálni tudom a barátodat, h egy ilyen gyerekes, játszmázós ráadásul fájdalmasan ostoba hisztérikát sikerült kifognia. Sebaj majd valamikor rájön ő is. Amúgy meg mi a francnak kérdezed, hogy túlreagálod-e, ha ennyire biztos vagy az igazadban? :D
2017. dec. 18. 11:48
12/46 anonim válasza:
Pfff.. te tudod, bár vihar a biliben amit művelsz és pocsék konfliktuskezelés részedről ez az aljas játszmázás, de a te életed és a te kapcsolatod, úgy cseszed el, ahogy jólesik.
2017. dec. 18. 11:49
13/46 A kérdező kommentje:
Nem szoktam hisztizni. Egyáltalán nem ez jellemző rám. Különben mit kéne mondanom neki? Úgy hogy ne legyen kimagyarázás a dologból? Semmit! Mert ebből csak finomítás lenne akarva akaratlanul is. Azt meg nem csípem,mert nem békülgetni akarok,eleve nem vagyunk haragban most sem. De mi a garancia arra,hogy kimondja nekem is,hogy igen drágám nem vagy romantikus. A szemembe ilyet ne mondana,mert tudja,hogy megbántana vele. Ezért csak a hátam mögött mondta ezt valaki másnak. De lehet túl reagálom mégis.
2017. dec. 18. 11:53
14/46 anonim válasza:
Kérdező, ezt később nagyon meg fogod bánni. A helyedben kitennék magamért, megcsinálnám azt, amit elterveztem. Hovatovább, te egy beszélgetésből csak ezt az egy mondatot hallottad, nem tudod, hogy milyen kontextusban mondta. Ha ennyire zavar a dolog, akkor beszélj vele erről, és kiderül, hogy milyen téma kapcsán mondta ezt. A legtöbb esetben ki szokott derülni, hogy hatalmas félreértés van.
Ha valóban szereted a párod, akkor szeretsz örömet okozni neki, szereted látni, ahogy örül és boldog. Ha így van, akkor tegyél is érte, és ne durcizz ilyeneken.
2017. dec. 18. 11:55
15/46 A kérdező kommentje:
Ezzel nem csesztem el semmit. Hiszen nem is mondtam neki semmit és a karácsonyt sem úgy töltenénk,hogy haragban. Csak elmaradna a vacsorázás meg minden ami plusszal készültem volna. Meg a keretbe rakott fotót sem adom neki. Megtartom magamnak. Ettől még lehet jó a karácsony vele.
2017. dec. 18. 11:56
16/46 A kérdező kommentje:
Valóban szeretem a barátomat. Különben nem lennénk együtt és nem is készültem volna semmivel sem. De én készültem,nagyon vártam az ünnepeket most már azért nem vagyok olyan lelkes.
Hogy érted? Kérdezzek rá,hogy mit beszélt a haverjával? Mire értette pontosan,hogy nem vagyok romantikus? Mivel kapcs.került szóba? Őszíntén szólva én nem szoktam kérdezni,hogy kivel miket beszélget telefonon.
2017. dec. 18. 12:00
17/46 anonim válasza:
Nem, MÉG nem csesztél el semmit. De ha továbbra sem emelkedsz felül a sèrelmeden, nem csak a karácsonyt, hanem az egész kapcsolatot el fogod szúrni. Amúgy tényleg nem lehetsz valami romantikus. Nem beszéled meg a társaddal, ami bánt, inkább magadban puffogsz. Nem hiszel a barátodnak. Szerinted csak békítene vagy finomìtana. Az fel sem merül benned, hogy azt mondaná, amit érez. Ez minden, csak nem romantikus. Nagyon jól tudod, hogy igaza van a barátodnak. Ezért esik ennyire rosszul.
2017. dec. 18. 12:41
18/46 anonim válasza:
Hisztikriszti! Ettől jobb lesz! Nem, csak elcseszitek az ünnepeiteket! Legyél felnőtt és mondd el neki, hogy véletlenül hallottad és neked ez rosszul esik, nem érted, hogy miért gondolja ezt és beszéljétek meg.
23/N
2017. dec. 18. 12:57
19/46 anonim válasza:
*ettől jobb nem lesz
És erre szerinted az a megoldás, hogy oké, akkor nem leszel romantikus, legyen neki igaza?
2017. dec. 18. 12:58
20/46 A kérdező kommentje:
Belátom nem jól kezelem. De ha ennyi éven keresztül nem tudtam bizonyítani,hogy romantikus is tudok lenni,akkor nem kell több romantika,ő úgy sem értékelte,gondolta úgy hogy romantikus vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!