Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet ennyire bántó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ennyire bántó valaki, mi az hogy nem vagyok romantikus alkat?

Figyelt kérdés
Tök véletlen meghallottam hogy amikor a barátom a haverjával beszélt akkor pont rólam esett szó,hogy én mennyire nem vagyok romantikus alkat. Nem bántó szándékkal mondhatta a barátom,de teljesen téves az állítása és ezt megcáfolom. Nem is értem hogy mondhatott ilyet? Mégiscsak rosszul érintett. Tekintve,hogy pont most lesz a ki,,,ott karácsony is a napokban és veszem neki az ajándékot, szeretnék majd finom vacsorát csinálni meg minden ami romantikus dolog. Erre pont azt kell meghallanom,hogy nekem semmi érzékem a romantikához,de ah nem is baj. Mérgemben úgy döntöttem nem is készülök semmivel sem. Oda adom neki az ajándékot aztán kész. Nem kell romantikus vacsora, gyertyák,szex meg ilyesmi. Mert én nem vagyok romantikus. Röhej! Még képet is nyomtattam ki kettőnkröl amit neki akartam adni. Szerintetek jogos,hogy ezzel megbántott engem? Vagy túlreagálom? Nem értem miért esik ez ilyen rosszul. De elment minden kedvem,hogy meglepjem őt bármivel is.
2017. dec. 18. 11:09
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
De nekem pont az a célom,hogy észre vegye hoppá eltávolodunk így. Ha nem értékelt semmit, ezekszerint még a haverjának is muszáj volt megemlíteni,hogy velem ez a helyzet.( És kitudja még mit mondhatott rólam) Akkor változtatok és tényleg olyan leszek amilyen szerinte mindig is voltam. Nem baj ha nem kap észbe. Úgy is megkérdezi mivan. Akkor pedig elmondom neki szépen és megy tovább az életünk. De nehogy majd én érezzem rosszul amikor ő jellemzett nem romantikusnak.
2017. dec. 18. 14:55
 32/46 anonim ***** válasza:

"De nekem pont az a célom,hogy észre vegye hoppá eltávolodunk így."

Annak k*rvára nem ez a módja, ezzel csak azt éred el, hogy teljes joggal kiábrándul belőled. De folytasd csak nyugodtan, te fogsz a végén sírni..

2017. dec. 18. 14:57
 33/46 anonim ***** válasza:
66%
Oké, feladom. Csinálj amit akarsz, de figyeld meg, hogy ebből szakítás lesz. Januárban, legkésőbb februárban szingli leszel.
2017. dec. 18. 15:00
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

#30 - as válaszoló rá utalva: csináld csak, de januárban aztán ne sírj, hogy kidobott.

Példa:

Barát:...ja, akit most fűzögetek, olyan nyálas csajt te még nem láttál. Mindig romantikázni akar. Jut eszembe, ti megvagytok a barátnőddel?

Pasid: !!!Persze, minden oké. Ő nem ilyen romantikázós fajta. De nem is baj.!!!

Barát: Persze, hát ismerlek, neked is hányingered van a túlérzelgős csajoktól.

Pasid:Így van, de hál' Istennek ő nem ilyen.

Tessék itt egy példa, egy lehetséges párbeszéd, ami lefolyhatott, és ebből amit te hallottál. Ha ezek után el akarod baszarintani a karácsonyát, hajrá!

2017. dec. 18. 15:05
 35/46 A kérdező kommentje:
A kérdésre vàlaszolva,igen szinte mindent megtudunk beszélni normálisan,őszíntén és higgadtan,nem szoktunk veszekedni sem,csak ritkán,aminek amúgy sok értelme nincsen. Na de van olyan amivel megbántott,viszont nem mondtam neki,mert nem akartam,hogy mindig az én túl érzékenységem miatt üljünk le beszélgetni. Az egy idő után nagy teher lenne neki még akkor is ha végül egyetértünk és szent a béke. Ezt sem akartam neki mondani, sőt nem is azonnal jutott eszembe,hogy akkor most máshogy csinálom a dolgokat. Nekem időmbe tellett mire kitaláltam mit veszek neki,mit készítek,milyen menüt csinálok majd. Napokat rohangáltam a városban,mert nem csak édességet szerettem volna adni neki,hanem valami személyeset. Később eszembe jutott,hogy még képet is tudok kinyomtatni. Vettem keretet is. Külön olyan csomagoló papírt vettem ami tetszen neki. Erre is próbáltam figyelni. Egy karórát vettem neki. Nagyon szereti az órákat és van egy amit emlékbe nekem adott az az övé volt. Azóta a sajátjait hordja,de most akartam neki adni egyet amit én vettem neki. És nem valami lókakit,méreg drága volt,nem ez a lényeg. Sokat vaciláltam hogy melyiknek örülne. Azt akartam,hogy boldog karácsonyunk legyen és örüljön annak amit kap tőlem. A szalvétákat direkt erre az alkalomra vettem. Nem karácsony díszes hanem bordó. Új poharakat is vettem,fehér porcelán tányérakat. Egy illat gyertyát is vettem. Szereti a fahéj illatot. Mindegy,ezek elmaradnak ha csak addíg nem alszok erre még pár napot.
2017. dec. 18. 15:07
 36/46 A kérdező kommentje:
Jó értem. Lehet nem mondom el neki,hogy bántó volt amit mondott. Megkérdezni nem szeretem,hogy kivel mit beszélt. Egyáltalán nem tartozik rám.
2017. dec. 18. 15:09
 37/46 A kérdező kommentje:
Amúgy komolyan azthittem velem fogtok egyetérteni. De akkor csak én vagyok túl érzékeny az ilyenre.
2017. dec. 18. 15:12
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak soha nem jönnek rá a célozgatásra. Ebből csak összeveszés lesz, meg az, hogy megerősíted benne azt, amit a haverjának mondott. De úgy tűnik, te az a fajta ember vagy, aki a saját kárán tanul.
2017. dec. 18. 15:12
 39/46 A kérdező kommentje:
Megerősítést vártam,hogy igazam lehet. Nem szoktam úgy sem megosztani senkivel se személyesen az ilyen kisebb bajaimat.
2017. dec. 18. 15:13
 40/46 A kérdező kommentje:
Hogy értve,hogy nem jönnek rá a célozgatásra? Én sem jönnék rá fordított esetben. De azért megkérdezném,hogy mi baj lehet?
2017. dec. 18. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!