Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet ennyire bántó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ennyire bántó valaki, mi az hogy nem vagyok romantikus alkat?

Figyelt kérdés
Tök véletlen meghallottam hogy amikor a barátom a haverjával beszélt akkor pont rólam esett szó,hogy én mennyire nem vagyok romantikus alkat. Nem bántó szándékkal mondhatta a barátom,de teljesen téves az állítása és ezt megcáfolom. Nem is értem hogy mondhatott ilyet? Mégiscsak rosszul érintett. Tekintve,hogy pont most lesz a ki,,,ott karácsony is a napokban és veszem neki az ajándékot, szeretnék majd finom vacsorát csinálni meg minden ami romantikus dolog. Erre pont azt kell meghallanom,hogy nekem semmi érzékem a romantikához,de ah nem is baj. Mérgemben úgy döntöttem nem is készülök semmivel sem. Oda adom neki az ajándékot aztán kész. Nem kell romantikus vacsora, gyertyák,szex meg ilyesmi. Mert én nem vagyok romantikus. Röhej! Még képet is nyomtattam ki kettőnkröl amit neki akartam adni. Szerintetek jogos,hogy ezzel megbántott engem? Vagy túlreagálom? Nem értem miért esik ez ilyen rosszul. De elment minden kedvem,hogy meglepjem őt bármivel is.
2017. dec. 18. 11:09
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
62%
Esküszöm, mikor a nők azzal fenyegetőznek, hogy nem lesz szex, kedvem támadna röhögni. Mert azt általában csak a férfiak élvezik, vagy mi? Hacsak nem egy hormontúltengéses kanos kamaszfiú a pasid, ne várd, hogy a noszex hallatán a saját konnyében-taknyában úszva a szőnyegen hemperegve fog sírni. És még vannak nők, akik azt hiszik ez működik..
2017. dec. 18. 13:14
 22/46 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, ennyi hisztit.

Ha én lennék a helyedben, nekem ez olaj lenne a tűzre: megcsinálnám a romantikus vacsit, a képet, a szexet, mindent. Mekkora büszkeség lenne, ha utána legközelebb beszélget a haverral, és azt újságolja majd, hogy mennyire kitettem magamért, alig-romantikus létemre...!

Ehelyett te inkább elcses.zed mindkettőtök karácsonyát. Mert ne mondd nekem, hogy nem fogsz puffogni, hogy bezzeg milyen jó lehetett volna, az itt leírtak alapján úgysem hiszem el. :D

(Mellesleg pont attól esik az ilyesmi a legjobban, akinek nem mindennapos a dolog.

Párom se romantikus alkat, igaz, ő férfi. De pont ezért különleges és esik igazán jól, ha egy évben egyszer megerőlteti magát és romantikázni próbál, mert ha esetlenke is, tudom, hogy ez mekkora rákészülés neki, és már önmagában többet ér bármilyen szőke hercegnél emiatt...)

De persze, ha inkább hisztizel helyette, ez is opció. Legalább elismerheted, hogy a párodnak tökre igaza van veled kapcsolatban.

2017. dec. 18. 13:28
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
Oké, azt hiszem, megértettem, mi a bajod. A barátod nem értékeli az erőfeszítéseidet. Vagy legalábbis Te most így érzed. Nem vagy romantikus alkat. Na bumm. Koncentrálj az erősségeidre! Lehet, hogy istenien főzöl. Lehet, hogy remek humorod van. Vagy talán zseniális műszaki érzéked van, esetleg ügyesen barkácsolsz. Vagy belemész olyan kalandokba, amikre nem sok nőt lehet rávenni. Vagy mittudomén. Más értékek is vannak a romantikán kívül. A karácsonyhoz meg azt csináld meg, amihez NEKED tényleg kedved van. Különben nevetséges és erőltetett lesz az egész.
2017. dec. 18. 13:50
 24/46 A kérdező kommentje:

Nem azért említettem meg,hogy nincs szex,mert mintha azt csak ő élvezné vagy akkora szív fájdalma lesz a páromnak. De tudom,hogy milyen meg ő is készül ilyenkor,de nála a szex alap. Biztos,hogy valahogy oda jutnánk. Ez nem szex megvonás,meg büntetés. Szimplán nem szeretem ha nem értékel ezekszerint semmit amit eddig tőlem kapott vagy ha a kedvében próbáltam járni. Úgy hogy ennyire nem vagyok romantikus alkat akkor rendben. De nekem nem kell a viszonzás, romantikázzon magával. Akkor a karácsony szóljon most csak arról,hogy beszélgetünk,karácsony fát díszítünk,ajándékozunk és pont. Nem kívánok több időt pazarolni olyanra amire ezekszerint felesleges volt eddig.

Nem,nem mondok neki semmit. Már volt más is amivel megbántott,mégsem kötöttem az orrára. Igaz nem is adtam tudtára valamilyen formàban. Most lehet valamit hiányolna. Na akkor majd közlöm,hogy ja hát bocsi de tudod én nem vagyok romantikus alkat nem készültem mással és nincs kedvem veled romantikázni,nem az én stílusom. Utána lehet kibeszélni a haverjával. Lehet gyerekes vagyok. De szerintem ez nektek is rosszul esett volna.

2017. dec. 18. 14:23
 25/46 anonim ***** válasza:

Atyám. Gondold már végig a barátod szemszögéből ezt az egész eseménysort.

Mondott valamit a haverjának, amit lehet hogy komolyan gondol, de lehet hogy nem igazán zavarja, vagy akár félre is érthetted. Ő nem tudja hogy hallottad. Azt sem tudja, hogy most egy hétig ezen pörögsz.

Ő azt fogja érzékelni hogy karácsonykor valamiért rideg vagy és elutasító, nem készülsz semmi személyessel, csak a kezébe nyomod az ajándékot, lerázod és elmész filmet nézni.

Ami történni fog: a barátod el fog bizonytalanodni, nem érti mivel bántott meg, meg fog ijedni hogy már nem szereted és borzalmasan fogja tölteni a karácsonyt. Te bevonulsz duzzogva filmet nézni, azt hiszed teljesen egyértelmű min vesztetek össze és várod hogy ő tegye jóvá valahogy de meg se adod neki az esélyt, és hiába hazudod magadnak most hogy jó lesz, magányos leszel és sértett.

Ami nem fog történni: az alapvető probléma, hogy te úgy érzed nem vagy elég jó neki, és hogy nincs tisztázva mit vártok egymástól a kapcsolatban romantika terén és hogy ez teljesül-e, nem fog megoldódni. Helyette minimum te, de ha neki tényleg baja van ő is, elfolytott feszültséggé alakítjátok a bizonytalanságotokat, ami egyszer egy teljesen más helyzetben ki fog robbanni és tönkreteszi a kapcsolatotokat.

Olyan ez mint a szemölcs. Először nem is akarsz tudomást venni róla, mert hát te tiszta, igényes ember vagy, neked ilyen gondjaid nincsenek, és egyébként is kínos orvoshoz menni vele. Aztán egyre nőnek, egyre több lesz, amíg már elviselhetetlen, és akkor már sokkal kínosabb és fájdalmasabb leszedetni.

2017. dec. 18. 14:25
 26/46 A kérdező kommentje:

Hát ebbe így ilyen nem gondoltam bele.

Nekem az elég volt amit hallottam. Ráadásul komoly hangnemben mondta. Úgy hogy biztos zavarja,hogy nem vagyok romantikus. Majdhogynem kvittek leszünk. Nekem ő ezt sosem jelezte akkor én sem jelzem,hogy hallottam amit telefonon beszélt és bántónak tartom a megjegyzését.

2017. dec. 18. 14:31
 27/46 A kérdező kommentje:
Hát ebbe így ilyen mélyen**
2017. dec. 18. 14:31
 28/46 anonim ***** válasza:

Nekem nem esett volna rosszul, az egész felháborodásod nevetséges, az pedig, ahogy kezeled, több, mint szánalmas.

"Nem,nem mondok neki semmit. Már volt más is amivel megbántott,mégsem kötöttem az orrára. Igaz nem is adtam tudtára valamilyen formàban. Most lehet valamit hiányolna. Na akkor majd közlöm,hogy ja hát bocsi de tudod én nem vagyok romantikus alkat nem készültem mással és nincs kedvem veled romantikázni,nem az én stílusom. Utána lehet kibeszélni a haverjával. Lehet gyerekes vagyok"

Miazhogy, egy óvodás vagy konkrétan. Inkább minden szirszart magadra veszel, magadban puffogsz, nem árulod el a barátodnak, nehogy véletlenül tudjon rajta változtatni vagy egyáltalán érzékelje, hogy ez neked fájó pont, helyette olyan undorító passzív-agresszív játszmákat folytatsz teljesen ész nélkül, amikkel az égvilágon semmi egyebet nem érsz el, mint azt, hogy egyre jobban eltávolodtok egymástól.

Téged konkrétan el kéne tiltani a párkapcsolatoktól, legalábbis amíg nem vagy képes felnőni.

2017. dec. 18. 14:46
 29/46 anonim ***** válasza:
66%
Mi az, hogy majdhogynem kvittek lesztek, te Úr Isten? Mondott valamit rólad, amit te kontextusból kiragadva meghallottál, cserébe te teszel a fejére karácsonykor. Marha kvitt dolog, mondhatom. Tudod mit? Csináld meg! Aztán ha két ünnep között szakít, mert úgy érzi már elhidegültetek, akkor ne csodálkozz. Még valami: miért írtad ki ezt? Tudod, hogy nincs igazad, különben nem bizonygatnád itt az igazad számodra teljesen nímand embereknek.
2017. dec. 18. 14:48
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
Aztán majd januárban jön a "Hogy szerezzem vissza a barátomat" rinyálás. Kèrdező! Teljesen megértem, hogy most nagyon rosszul érzed magad. Erődön felül próbáltál teljesíteni, és ezt nem értékeli a barátod. Rohadt egy érzés. De ne csinálj butaságot! Mindenképp tisztázni kéne, ki mit gondol erről az egészről. Nem vagy romantikus típus. Ezzel semmi bántót nem mondott a barátod. Tényt közölt. De azt is mondta, hogy "nem is baj". Ezek szerint annyira nem kardinális kérdés neki a romantika, mint amennyire Te pörögsz rajta. Nem hallottad az egész beszélgetést, lehet, azt is hozzátette, hogy nagyon igyekszel. Csak azt Te már nem hallottad. Azt írtad, hogy mindent meg szoktatok beszélni. Aztán meg azt, hogy máskor is bántott már meg, és nem szóltál neki. Akkor most hogy van ez? Mégsem tudtok mindent megbeszélni? Ez a pasi elfogad és szeret téged a dilijeiddel, játszmáiddal együtt. Nem kéne ezt megbecsülni? A női játszmákat nem értik a férfiak. Vagy ha értik is, az értelmesebbek nem mennek bele. Soha a büdös életben nem fog rájönni a barátod, hogy mi a bajod, ha nem mondod el neki. Nem működnek a "majd észreveszi magát" játszmák. Nem veszi magát észre. Azt veszi csak észre, hogy az asszonynak elgurult a gyógyszere. Szóval: kell még neked ez a pasi? Ha igen, akkor hagyd abba a játszmázást, duzzogást és felnőtt módjára őszintén beszéljétek meg a problémát! Azzal a viselkedéssel, amit tervezel, csak eltávolodtok egymástól. Elmarod magad mellől. Ha meg nem szereted már, akkor mondd meg neki egyenesen!
2017. dec. 18. 14:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!