Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös vállalkozás a feleséggel tényleg veszélyes?
De érted, ha a közös tőkéteket használod fel kiinduló tőkének az az ő vagyona is.
Amúgy meg ha nem bízol benne...áh, hagyjuk.
Van némi veszélye, bár én teljesen másra gondolok veszély alatt, mint te. Ahogy egykori közgazdaságtan-tanárom mondta, "ha véget akarsz vetni egy barátságnak, indítsatok közös vállalkozást". Ebben nyilván van némi túlzás, de sajnos elég sokszor igaz.
Viszont veled óriási bajok vannak. Téged semmi - és senki - más nem érdekel, csak az, hogy betegesen dédelgesd a még nem is létező pénzedet.
Tudod, igaz, amit előttem írtak: nem csak egy házasságnak, de egy valamire való kapcsolatnak is az alapja a bizalom. Persze, ne legyen az ember felelőtlen hülye. De az, hogy még a vállalkozás indítása előtt már azon agyalsz, hogy hogy úszd meg, hogy ha esetleg válásra kerül a sor, nehogy a feleséged egy fityinget is kapjon belőle... elég beteg lelkületre vall. És elég beteg kapcsolatra.
"És ha mondjuk nagymamám nevén lenne a vállalkozás? Szerencsére elég jó viszonyban vagyunk ehhez."
Miért, vele nem romolhat meg a viszony? Csak a feleséggel? És mi lesz a vállalkozással, ha neadjisten örökösödési perre kerül sor?
"Ma már mindenki így csinálja."
Rohadtul nem.
De egyébként ha ennyire félted az utolsó b*znyákodat is a "szerelmed" elől, akkor csináljatok házassági szerződést.
Csakis úgy indíts vállalkozát hogy ezt előtte megbeszéled egy ügyvéddel, miként lenne jobb.
Amit írtak nem hülyeség, nagyon sok kapcsolat ment tönkre mikor együtt kezdtek el dolgozni, egy helyen....
Azért vicces, hogy ennyire nem bízol a feleségedben. Ha nem olyan a viszony, hogy merjetek ketten belevágni ilyesmibe, akkor mièrt nem válsz el már most?
Egyebként váláskor a feleség is belebukik, szóval ennyi erővel neki is veszélyes.
Nekünk is közös vállalkozásunk van a férjemmel, igaz ő a szakmai tudását adja bele, én "csak" a papírmunkát végzem és maximum tárgyalásokra járok, interjúztatok, de az én munkám is benne van. Mondjuk nálunk egyikünkben sem merült fel, hogy elválunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!