Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem beszéli meg velem a férjem a munka, és üzleti ügyeit?
Nem, nem mindegy.
Én se szoktam kérdezni a férjemet, hogy "drágám, ugye néha nem árulsz drogot kisgyerekeknek", de attól még padlót fognék, ha kiderülne róla. Tudom, sarkított példa.
Főleg úgy, hogy egyes vállalkozás formákban a saját tulajdonai erejéig felel a károkért, vagyis ha a műhelyben valami berobban, megsérül a szomszéd épület, a kár 20 millió, akkor egy reggel ébredhetsz arra, hogy elárverezik a házatokat.
Meg azért az ember nem szokott ilyesmit titkolni a párja előtt, főleg ha amúgy rendszeresen érdeklődik a munkája iránt.
Azt nem mondom, hogy hanyatt-homlok rohannék beadni a válást, de hogy a bizalom tartósan megrendülne, az egész biztos.
Egy dolog hogy ő nem mondta el és nem kérte a jóváhagyást tőled a fontosabb dolgokra... Na de neked a 9 év alatt hogy nem volt igényed megkérdezni, hogy "Drágám, mégis mivel foglalkozol?"
Milyen kapcsolat ez??? Te pont ugyanolyan "leszarom" voltál mint ő. Gratulálok.
Hogy lehet úgy együtt élni valakivel, hogy sosem kérdezed meg, hogy mivel foglalkozik? Hogy nem kérdezed meg este, hogy mi volt a munkahelyén?
Volt, hogy azért szakítottam valakivel, mert az NBHnál dolgozott és nem beszélhetett a munkájáról és én ettől a falra másztam. A férjemmel minden nap megosztjuk egymással, hogy mi volt a munkahelyen. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de nem működik köztetek a kommunikáció.
elvégzi a feladatát viszi neked a pénzt.. 9 évig ez neked jó volt most mi a gond ?? ha elmondja mit változik ?
Én néha elmesélem, olyan mintha egy zsák krumplinak mondanám.. De beszélek mert azzal erősítem a kapcsolatot.
Te belenyugodtál hogy nem tudod, az életed rendben volt, mi kell még ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!