Mennyi esélye van egy angol fiatalnak, aki jogot tanult és jelenleg szociális munkásként dolgozik angliában, elhelyezkedni Magyarországon? Egyelőre nem beszéli a magyar nyelvet.
Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 17:04
1/4 anonim válasza:
Háááát....
A joggal biztosan nem fog tudni elhelyezkedni, hiszen annak a magyar joghoz semmi köze.
Szoc.munkásnak szerintem felvennék, de az szar pénz.
Ha hosszútávon szeretne itt letelepedni, akkor mindenképpen tanuljon meg magyarul (tudom hogy nehéz) nem feltétlen az álláskeresés, hanem a mindennapi élet miatt.
2/4 anonim válasza:
Hát ha elég hülye ahhoz, hogy Anglia után idejöjjön, akkor biztos kap valami közmunkát havi 22ezerért az önkormányzattól...
3/4 anonim válasza:
2-es:
Nem tudhatjuk, hogy mi miatt akar/kényszerül idejönni...családi okok, párkapcsolat stb.
Ne ítélj, hogy ne ítéltess :)
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. En vagyok ennek az angol fiunak a baratnoje. :) csak kivancsisagbol kerdeztem, mert kulonfele lehetosegeket nrzegetunk a jovonkre nezve. Jelenleg Anglianan elek lassan 3 eve jottem ki, miutan rlvegeztem a foiskolat es itt talalkoztam a parommal. Csak a tervezgetesben felmetult hogy rgyszem gyerek leven ha itt telepedunk le vegleg, a szuleim nem sokat fognak latni belolem. Ezert erdeklodom.
2012. jún. 26. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!