Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a mondata jogosan esett rosszul?
Összekaptunk a barátnőmmel, mert az exével fog találkozni. Többször volt már ez, de bíztam benne, most sem ez itt a legnagyobb baj. Hanem meg volt beszélve, hogy ma este együtt leszünk, ehelyett elmegy az exe névnapját ünnepelni. Elvileg az exnek is van új párja. A lényeg, hogy egész héten nem tudtunk találkozni, mert délutános voltam, ma pedig szabadnapos, ő is dolgozott, majd amikor beszéltünk ma délután, egy olyan 20 perce, és benyögi, hogy elmenne az ex névnapi összejövetelére. Ennek azért nem örültem, vitázni kezdtünk, majd ezt vágta hozzám "Már értem, hogy miért voltál szűz 22 éves korodig, féltékeny ripacs!" Nem is az bánt a legjobban, hogy elmegy bulizni az exxel, az is persze, hanem az, hogy ezt mondta. Olyan lekezelő hangon, sértően. Ezután elment egy barátnőjéhez, ott készülődik. Azt nem tudom, hogy miért szakítottak, de most már azért vágom, hogy nem haragban váltak el. Egyébként kilenc hónapja vagyunk együtt.
24/L, 23/F.
Utolsó, te egy borzasztóan rosszindulatú vagy.
Az mondjuk eszedbe se jut, meg a csajnak se (ezt a bulit leszámítva), hogy ha máshogy dolgoznak, akkor tud velük találkozni, amikor a kérdező dolgozik?
Merthogy nálunk így van ám, én hétközben dolgozok és 8-16:30ig, ő meg összevissza, hétvégén általában ő dolgozik én nem. Ha végre közös szabadnapunk van, akkor igenis töltsük együtt, mert egy hónapban egyszer-kétszer van ilyen.
Kérdező, fel se vedd, amit írt az utolsó. Teljesen igazad van. Viszont nem tudom, hogy jó előjele ez a további kapcsolatotokban, hogy háttérbe szorulsz az EX miatt. Nekem ez fájna a legjobban.
21es, fogalmazd át, mert nem tiszta, mit akarsz mondani.
Talán arra gondolsz, hogy a baráti társaság egyik tagjának(aki az ex) megünnepelhetné máskor is a névnapját közösen a sok másik barátjával?
Nem is tudom hogy gondolod, hogy egy rakás ember alkalmazkodjon valakinek a barátjához. Inkább a szabadnapot kellene úgy kivenni, hogy biztos ráérjen a másik is, hisz az nem egy fix dátum, mint a névnap, és csak 2 ember találkozik, nem egy tucat, mint a baráti bulinál.
Egyszerűen egy hisztigép a kérdező, mert a barátnőnek rajta kívül is van élete, megpróbálta érzelmileg zsarolni(amiért a csaj sunnyogot), majd kiakadt, mikor a csajnak megjött az esze és mégis elment a buliba.
Nehogymár egy emberhez alkalmazkodjon mindenki. Ráadásul ez egy pár órás program.
Szabit meg mindenki akkor vesz ki, amikor akar, de simán elmehetne táppénzre is, mikor a csaj épp ráér.
Nem volt igaza a kérdezőnek, ezért, és az el nem mondott viselkedéséért(azért a ripacs mindent elmond, egy sima veszekedésnél ez nem jut eszébe az embernek) kapta az undorítóan aljas mondatot.
Érzelmileg zsarolni/tönkrevágni a másikat úgy látom nem csak a kérdező tud, hanem a csaj is.
Realizáld az elvárásaidat és gondolkozz tisztán kérdező. Baráti társaságos névnap egyszer van egy évben, nem halasztható. Pár óra szórakozást sajnáltál a barátnődtől, önző voltál.
És nem, felnőtt kapcsolatban nem az a normális, hogy 5 különtöltött nap után mimdent félredobva rohanok a másikhoz. Csak pár órát kellett volna várnod, de nem ment..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!