Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadt ki, hogy nem főztem?
6 féle kaja van otthon.
Leves is, illetve 5 főétel közül mindhez alapanyagok, bármit el tudtam volna készíteni, mire hazaér.
Én kb 45 perce vagyok otthon. Nem mentem ma üzletbe, mivel halottfáradt vagyok, reggel 5 óta ébren, én is dolgozom.
Holnap reggel készültem, mert szabadnapos leszek végre.
Teljesen kiakadt, hogy mi az, nincs se 7. se 8. féle, neki egyik se kell azok közül, amiket készíteni tudok abból, ami itthon van, mire hazaér.
Felajánlottam, elmegyek a boltba most, de az nem jó, mert akkor vele egyidőben érek haza, és neki várni kell a vacsorájára.
Magamnak nem főztem, hideget ettem.
Az anyja p*cs*j*t!
Mekkora egy sggf*j ez az ember..
Más ember meg örülne neked.
El kéne zavarni az ilyen tapló gyökeret melegebb éghajlatra
F30
1. amennyiben nem eltévedtél és a gyereknevelés kategóriába szántad a kérdést, az úriember képes kéne hogy legyen a bevásárlásra és a főzésre.
2. felnőtt embernek van annyi önkontrollja hogy legalább a szürke hétköznapokon megeszi amit elétesznek/talál a hűtőben, főleg ha 20 perccel vacsora előtt kezdi a kívánságműsort.
3. felnőtt ember képes várni az ételre, ha már a fenti két pont nem megy neki és étteremnek nézi a konyháját.
Gyanítom, hogy valójában nem is a kajával van a problémája, ilyen piszlicsáré dolgon normális házasságban semmiféle vita nincs. Munkahelyén minden rendben van?
Amúgy nem mondtad neki, hogy főzhet magának, ha nem tetszik, ami van, de nektek (és a kapcsolatotoknak) szerintem az tenne a legjobbat, ha felvenne féged, és elmennétek együtt enni valamit. Nálunk az az opció is játszhatna, hogy hatafelé beugrik valahová, és hoz vagy alapanyagot, vagy készételt.
Egy ilyen "problémának" ezer féle megoldása van, de igazság szerint ez nem is probléma.
Jogosan. A többi magyarázkodás is TELJESEN felesleges. Ha csont üres a hűtő is max mondja azt, hogy "nembaj drágám ma rendelünk /menjünk enni valahova".
Nekem ilyen a párom. Merne engem tipik női kispolgári életbe szorítani, okádva hánynék.
(Ennek ellenére imádok főzni és szívesen csinálom, de a kutya se parancsol engem a konyhába) Tipik az a típus vagyok ebből a szempontból, hogy ha nem kérik, szívesen csinálom, de ha elvárják akkor már verejtékezek és hányingerem lesz. Szóval én konkrétan fizikailag szenvednék egy ilyen kapcsolatban...
Na most ebből láthatod hogy van itt minden. Keresd azt, aki mellett jól érzed magad, hogy ne a gyk-n kelljen idegeneknek panaszkodnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!