Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a mondata jogosan esett rosszul?
Összekaptunk a barátnőmmel, mert az exével fog találkozni. Többször volt már ez, de bíztam benne, most sem ez itt a legnagyobb baj. Hanem meg volt beszélve, hogy ma este együtt leszünk, ehelyett elmegy az exe névnapját ünnepelni. Elvileg az exnek is van új párja. A lényeg, hogy egész héten nem tudtunk találkozni, mert délutános voltam, ma pedig szabadnapos, ő is dolgozott, majd amikor beszéltünk ma délután, egy olyan 20 perce, és benyögi, hogy elmenne az ex névnapi összejövetelére. Ennek azért nem örültem, vitázni kezdtünk, majd ezt vágta hozzám "Már értem, hogy miért voltál szűz 22 éves korodig, féltékeny ripacs!" Nem is az bánt a legjobban, hogy elmegy bulizni az exxel, az is persze, hanem az, hogy ezt mondta. Olyan lekezelő hangon, sértően. Ezután elment egy barátnőjéhez, ott készülődik. Azt nem tudom, hogy miért szakítottak, de most már azért vágom, hogy nem haragban váltak el. Egyébként kilenc hónapja vagyunk együtt.
24/L, 23/F.
Nem az a legnagyobb baj, hogy az exe bulijába megy, hanem hogy nélküled. Téged nem is hívtak? Mert ez így volna illő. Ha elhívom egy barátomat a bulimba, illik a párját is hívni, főleg ha az exem, mert akkor ezzel egyben elkerülöm a kínos és méltán félreérthető helyzetet is.
Én nem hagynám ott a páromat este egyik exem kedvéért sem vagy vinném őt is magammal, de ez én vagyok.
A beszólása pedig konkrét alázás volt és lenézés. Nálam ez volna az utolsó húzása az illetőnek. Látszik, hogy nem szeret és hogy egyáltalán nem tisztel téged.
Kisfiam ez nem kapcsolat, úgy tart téged mint egy kiskutyát..
Én is ki.basznám mint macskát sz..rni.
Ha veled van, hogy jut eszébe az exe??
Jogosan esett rosszul? Mert ha nem akkor hirtelen már nem is bánt? Az érzések nem egzakt dolgok, ismertem olyan csajt aki azért haragudott a pasijára, mert az álmában egy hírességgel szexelt.
Nincs abban semmi ha jóban van az exével, azzal már inkább, hogy nélküled megy egy ilyen buliba, főleg akkor ha amúgy nem tudtok sülve főve együtt lenni.
Nee..
Ilyen hisztit levágni, mert egy nappal később tudsz vele találkozni(vagy buli után mehetne hozzád)
Semmit sem tudunk. Simán lehet az exe egy nagy baráti társaság része, de simán lehetnek csak haverok is. De amúgyis mindegy, buliba ment és kész. El akart menni már régóta, a pasi kiakadt(nem az exen), hanem azon, hogy az elmúlt 5 nap mellé még egyet várnia kell és jelenetet rendez az utolsó pillanatban..
A ripacs nem jó szó, bár képzelem, mit vágtál le.
A csaj szórakozni ment, te meg lelkiismeretfurdalást akartál benne kelteni. Egy darabig úgy nézett ki, hogy hat, majd csak elment, mert megjött az esze, hisz máshol is jól érezheti magát, nem csak veled.
Az egyik ciki az, hogy téged nem hívtak össznépi partira(hisz a barátnője is megy)..
Ennek tutti oka van, szerintem a legvalószínűbb az, hogy nem kedvel a társaság, mert korlátozod a csajt(kevesebbet van velük és kiakadsz, ha a barátaival van).
Az viszont nagyon aljas volt, hogy a csaj azt mondta neked, hogy tudja miért voltál szűz. Ez valóban szakítás közeli mondat.
Mit vágtál hozzá, hogy így kihoztad a sodrából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!